Viņi tiks pie pamatīgas naudas plūsmas: slavenā eksperte Andžela Pērla nosaukusi 3 Zvaigžņu zīmes, kas jūlija otrajā pusē būs naudas un veiksmes lutināti

Foto – Pexels

Svari

2024. gada jūlijs Svariem arī sola atzinību. Mēneša vidū viņi var saņemt prēmiju, kādu atlīdzību par paveikto darbu. Tāpat šajā laikā ir iespēja satikt savu otro pusīti.

Ja Svariem jau ir attiecības, jūlija trešā nedēļa ir ideāli piemērota laika pavadīšanai kopā ar mīļoto cilvēku. Jūlija trešās dekādes beigas būs labvēlīgas ceļojumiem. Ja Svariem šajā laikā ir ieplānots atvaļinājums, tas, visticamāk, būs ļoti veiksmīgs.

Foto – Pexels

Mežāzis

Šīs zīmes pārstāvjiem Andžela Pērle sola jaunas attiecības un ienākumu pieaugumu. Finansiāli panākumi visticamāk gaidāmi pēc 12. jūlija, šajā pašā periodā ir lieliska iespēja saņemt kādu dārgu dāvanu.

Ērkšķogu ievārījums: kā pagatavot lielisku gardumu ziemai

Pēc 21. jūlija situācija Mežāžiem kļūs nedaudz sarežģītāka. Prognoze viņiem sola lielu aktivitāti, tāpēc var sakrāties daudz mājsaimniecības vai darba lietu, kas būs jāpadara. Turklāt mēneša beigās iestājas labvēlīgs periods, lai sevi palutinātu un atpūstos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment