Viņai bija 17, kad viņa iepazinās ar 33 gadus vecāko mūža mīlu; Internets šokā

Bernija Plakvela (27) no Lutonas, Berfordšīrā, iepazinās ar Kenu Heisu (60), kad viņa bija pusaudze, viņš strādāja kopā ar Bernijas toreizējo draugu. Vairākus gadus vēlāk viņi satikās un saprata, ka starp abiem pastāv pievilkšanās spēks, par spīti tam, ka Kens ir tikai divus gadus jaunāks par Bernijas tēvu.

1

Bernija pastāsta: “Uz mums blenza, kad devāmies ārā sadevušies rokās, vai izrādījām pieķeršanos viens otram. Sākumā tas lika man justies nervozai, bet beigu beigās es iemācījos par to vienkārši pasmieties un neņemt šos cilvēkus vērā.

2

3

Tā ir viņu problēma, tas, ka Kenam ir krunkas uz sejas un sirmi mati uz galvas nenozīmē, ka es viņu mīlu mazāk. Es domāju, ka viņš ir brīnišķīgs un es nespēju par viņu nedomāt.”

Bernija pirmo reizi iepazinās ar Kenu, kad apmeklēja savu 35 gadus veco draugu limuzīnu uzņēmumā, kurā viņš strādāja.  Kens bija menedžeris šajā uzņēmumā un viņi visai bieži uzsāka draudzīgas sarunas.

4

Viņa piemetina: “Viņš parasti man pagatavoja tēju un mēs runājām par nesen redzētajām filmām, kā arī mūziku, kas mums patīk. Viņš bija jauks un pieklājīgs, nekad neliekot man domāt, ka esmu muļķa bērns. Es viņu patiesi cienīju un šad tad man prātā ienāca tas, ka viņš ir pievilcīgs.”

5

Bernija nodomāja, ka Kens nebūs ieinteresēts veidot attiecības, tādēļ koncentrējās uz esošo draugu.

2006. gada jūnijā Bernija uzzināja, ka Kens nokļuvis slimnīcā un viņam konstatēts asinsizplūdums smadzenēs. Pēc tam, kad viņu atrada saļimušu savā dzīvoklī uz grīdas, ārsti izteica visai drūmas prognozes par viņa atlikušo dzīves ilgumu.

Bernija atklāja, ka smagi pārdzīvoja notikušo. Vairākas nedēļās Kens pavadīja komā, bet, par laimi, viņš izdzīvoja. Atveseļošanās laikā Bernija arvien vairāk sazinājās ar Kenu un saprata, ka viņam viņas sirdī ir pavisam īpaša vieta.

Pēc pieciem kopā būšanas gadiem Bernija 2007. gadā izšķīrās no sava drauga un kļuva par vientuļo māti dēlam Alfijam. Tad 2014. gada oktobrī Kens ar viņu sazinājās un vēlējās uzzināt, vai viņa nevēlas satikties un papļāpāt par dzīvi.

6

Viņa piekrita satikties ar vīrieti un drīz vien saprata, ka viņam līdzās jūtas visnotaļ komfortabli. Abi apsolīja viens otram, ka satiksies atkal. Bernija saprata, ka nevēlas jaunieti, kas būtu viņas vecumā, viņa vēlējās nopietnu vīrieti.

Pēc četriem tikšanās mēnešiem Kens aicināja Berniju un viņas dēlu ievākties viņa dzīvoklī. Viņa piekrita un šo pārvākšanos labvēlīgi uztvēra arī Bernijas vecāki.

7

Bernija pastāstīja, ka viņi labprātāk pavada laiku mājās, nevis dodas uz naktsklubiem, kā arī papildina teikto sakot, ka viņai patīk tas, ka Kens viņai neuzspiež seksu, kā to dara viņas vecuma vīrieši.

“Es neko nenožēloju. Kens ir 33 gadus vecāks par mani, bet zinu, ka viņš ir Īstais.”

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Janis</cite>

    Nu protams, ka neuzspiež seksu. Sekss ir gandrīz katru dienu – gandrīz pirmdien, gandrīz otrdien, gandrīz trešdien… un tā katru dienu! Nav joka lieta viņa vecumā…

    • <cite class="fn">hihihi</cite>

      Man ar viru ir 24gadu starpiba un tad?mate ir 5gadus jaunaka un tevs 2gadus jaunaks par viru un tad???nu tad atradusi ko eksluzivu uzrakstit…zinu sadus parus vairakus…un nav jamekle tas kkyr arzemes…

  • <cite class="fn">mincīte</cite>

    Vai viņai kāda slimība, ja visās bildēs mēle laukā?

  • <cite class="fn">es</cite>

    Man ar vīru arī ir 31 gadu starpība…Un esam bezgala laimīgi…

  • <cite class="fn">Tie</cite>

    Tās,kuras veciem vecākiem dzimušas,var jau būt pievelk veci cilvēki,bērni,kas dzimuši jaunākiem vecākiem,uz tādiem visdrīzāk neskatīsies,nerunājot,ka kaut kādas simpātijas pret vectēvu kā pret vīrieti,vienkārši-pat prātā tādas domas neienāk,kur nu vēl tauriņi…brrrr…..

  • <cite class="fn">aaaa</cite>

    😀 😀 😀
    te jau izklausās pēc: “…man 25, viņam 50, kad man būs 50, viņam būs 100! Kur es tādu vecu kraķi likšu!?” 😀 😀 😀
    Virsrakstā iepazīstoties gadu starpība bija 16 gadi, pēc desmit gadiem jau 33! Vot to es saprotu, vajag ātri un skaisti dzīvi nodzīvot!

  • <cite class="fn">Ziedīte</cite>

    kaut kas jau ar šo sievieti nav kārtībā,jo kurš tad katrā fotogrāfijā rāda mēli?

  • <cite class="fn">erix-chpokka</cite>

    Viss šis web ir pilnīgs “bullshit” . Gan jau , ka ieslēdzot otro lapu, kādam žīdelēnam grasis kabatā ieripo.. Informācija šeit ir proletariāta zombikiem un TV vergiem paredzēta .

Leave a Comment