“Viņš ar zobiem plēsa sievietes ķermeni”. Kurgānas kanibāls Lekters četras stundas spīdzināja savu pazīstamo

 

 

Kurgānā (Krievija) tika aizturēts 45 gadus vecs vīrietis vārdā Anatolijs E., kurš nodarījis smagus miesas bojājumus kādai savai paziņai.

Vietējais iedzīvotājs četras stundas spīdzināja 41 gadu veco sievieti, nokozdams viņai degunu un ausis. Cietušās sievietes tuvinieki uzskata, ka vīrietis esot rūpīgi gatavojies noziegumam un patiesībā esot gribējis sievieti nogalināt.

Cietušās sievietes tuvinieki ir pārliecināti, ka vīrietis jau laikus gatavojās šim noziegumam. Viņš iepriekš jau bija mainījis savu vārdu un uzvārdu sociālajos tīklos.

Iepazinās cietušā ar noziedznieku sociālajos tīklos. Ieguvis sievietes uzticību, viņš uzaicināja viņu ciemos pie sevis kopmītnēs.

“Mēs mēģinājām paskatīties Anatolija profilu sociālajos tīklos, taču pats E. ievietoja to melnajā sarakstā,” stāsta radinieki. “Tamāras (vārds mainīts) vizītes priekšvakarā, vīrietis izdzēsa visas savas fotogrāfijas no sociālajiem tīkliem un nomainīja vārdu, uzvārdu. Šķita, ka viņš gatavojās šim noziegumam.”

Cietušā nezina, kāds bijis vīrieša agresijas iemesls.

Radinieki apstiprina, ka vīrietis neesot seksuāli uzmācies sievietei.

“Šī spīdzināšana turpinājās aptuveni četras stundas: masīvais vīrietis ar zobiem esot plosījis bezpalīdzīgās sievietes ķermeni. Viņa ir pārliecināta, ka viņš centās viņu nogalināt,” ar sievietes sacīto dalījās radinieki. “Viņš esot sievieti ar rokām žņaudzis, bet asiņu dēļ tās esot dikti slīdējušas, tādēļ vēlāk viņš esot viņu žņaudzis ar elektrības vadu. Kaimiņi esot dzirdējuši bļaušanu, bet, ņemot vērā sabiedrību, kāda uzturas kopmītnēs, viņi neesot pievērsuši tam lielu uzmanību.”

Šķir otru lapu, lai redzētu FOTO (brīdinājums, Foto ar nepatīkamiem skatiem)

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment