Viņš bija perfekts 14-gadīgs zēns, bet pēkšņi paveica neiedomājamu noziegumu pret ģimeni

ewfewfewfew

Džeikoba vectēvs atklājis, ka ģimene nespēj saprast to, kā un kāpēc zēns varēja šādi rīkoties. Viņš Džeikobu aprakstīja kā labi audzinātu un pieklājīgu skolēnu, kurš bija arī centīgs peldētājs un vijoles spēlētājs. 

Vectēvs medijiem stāsta: “Mums nav ne jausmas. Nekad, nekad nebijām manījuši neko tādu, kas liecinātu, ka viņš varētu izdarīt kaut ko šādu… Nekas tāds nebija noticis.”

Vecvecāki arī norādīja uz Džeikoba reliģiozitāti, aprakstot viņu kā “lēnprātīgu” un “mīlošu”. Viņam skolā bija tikai izcilas atzīmes un katru gadu viņš ziedoja savus nogrieztos matus vēža pacientiem.

Viņam bija mīloša māte, gādīgs tēvs un jautrs mazais brālītis.

Bet kādu dienu pilnīgi negaidīti notika kaut kas šokējošs, kas mainīja viņu dzīvi uz visiem laikiem – liktenis atnesa šausminošu, neizskaidrojamu traģēdiju.

american-teen-jacob-remaley-14-shot-mum-and-brother-eight-dead-in-the-head-as-they-slept

Lasi vēl: 13 un 14 gadu vecas pusaudzes šaņem mūža ieslodzījumu par prātam neaptveramu noziegumu

Lai uzzinātu, kas notika, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Saite: http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 100 miljonu vinnesta? Dod sev iespēju pārvērst dzīvi sapnī!
    Īpašais Ziemassvētku piedāvājums no lotto brokera.
    Biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka katra biļete, kura spējīga tās īpašniekam ienest sākot no dažiem simtiem, vairākiem tūkstošiem līdz pat daudzmiljonu laimestam, maksā tikai 11 centus.
    Iegādājies šo paketi un jau tagad izbrīvē savā kalendārā vietu slēpošanas atvaļinājumam Itālijas Alpos un mierīgai atpūtai kādā no Ēģiptes kūrortiem.
    Protama lieta, ka biļetes joprojām pieejamas pa vienai un mazākās paketēs. Starp citu – reģistrējoties caur šo saiti, vienu biļeti saņemsi pilnīgi bez maksas. Varbūt tieši tā izrādās tava laimīgā?

Leave a Comment