Viņš gribēja pārsteigt sievu veicot sev vaksāciju TUR; tas izvērtās šausminoši

man-nair-junk-reddit-ObW

Cilvēki mēdz darīt muļķīgas lietas, bet, ja ir jāuzdod jautājums: Cik ļoti tu spēj salaist visu grīstē?, šis stāsts sniegs tev atbildi. Apmatojuma noņemšanas līdzeklis un ģenitālijas, abi kopā neskan labi.

 

Viņš stāsta: “Tātad, šodien es visu salaidu grīstē. Rīt ir mūsu desmitgades svinību vakars. Mēs aizvedām bērnus pie mātes, un rīt mēs dosimies atpakaļ uz Angliju, uz kādu nedēļu. Viņa ir no Lielbritānijas, tādēļ vēlas pavadīt nedēļu Anglijā. Kāpēc gan nē?”

“Cik es zinu, sieva apstrādāja savu privāto zonu, jo tad ir vienīgā reize, kad viņa dušā pavada 2 stundas. Tāpēc es nodomāju, varbūt es atlīdzināšu darot to pašu.”

giphy-3-ygIXZp

“Es nolēmu šai lietai pieķerties visai nopietni, gribēju viņu pārsteigt, tāpēc aizlavījos uz veikalu. Protams, ka uzturu savu teritoriju kārtībā, bet es pārstāju domāt ar galvu un grasījos likvidēt visu lieko. Es pavadīju desmit minūtes apkaunojoši stāvot pie milzīga klāsta vaskiem, matu noņemšanas krēmiem, utt. Beigās es paliku pie līdzekļa ar nosaukumu “Nair” jūtīgai ādai. Secināju, ka tā ir vislabākā izvēle.”

Jebkurš, kas ir mēģinājis izmantot kaut ko tamlīdzīgu šim produktam, droši vien, ka tikko saviebās. Pēc būtības katrs produkts, kurš ir paredzēts matu noņemšanai tikpat vienkārši kā pārslaucot tos ar dvieli, nav nemaz tik maigs, pat ja tas ir domāts “jūtīgai ādai”.

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu kas notika tālāk:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 100 miljonu vinnesta? Dod sev iespēju pārvērst dzīvi sapnī!
    Īpašais Ziemassvētku piedāvājums no lotto brokera:
    biļetes 52 izlozēm, kuras notiks nākošo 13 nedēļu laikā. 2600 biļešu paketes cena šai izložu sērijai ar 50% atlaidi ir 274 eiro, tas nozīmē, ka katra biļete, kura spējīga tās īpašniekam ienest sākot no dažiem simtiem, vairākiem tūkstošiem līdz pat daudzmiljonu laimestam, maksā tikai 11 centus.
    Protama lieta, ka biļetes joprojām pieejamas pa vienai un mazākās paketēs. Starp citu – reģistrējoties caur šo saiti, vienu biļeti saņemsi pilnīgi bez maksas. Varbūt tieši tā izrādās tava laimīgā?
    Neatliec uz rītu, ko vari izdarīt jau šodien. Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien

Leave a Comment