Viņš krāpa sievu, bet pēc aiziešanas no mājām sieva īsteno burvīgu atriebības plānu – izcili!

1

Kad cilvēks, ar kuru esi precējies 37 gadus, pēkšņi izdomā paslapināt kājas citā okeānā, tas var būt pamatīgs trieciens – un šai sievietei tā noteikti bija.

Domā, ka sieviete, kuru ir krāpis viņas vīrs un beigu beigās pat izlicis ārpus mājas, lai varētu tur dzīvot kopā ar savu jauno mīļāko, gulēs gultā, piebārstītā ar kabatlakatiņiem, un raudās krokodila asaras? Nē, tā dzīvē vairs nenotiek. Šī sieviete nevēlējās celt scēnas, kaut ko pārmest vīram par viņa rīcību, raudāt vai arī ieslīgt depresijā. Viņa vienkārši vēlējās viņam atriebties atmiņā ļoti paliekošā veidā.

Edītei, kura tika izdzīta no savām mājām, lai vīrs varētu dzīvot kopā ar savu jauno sievieti, tika dotas 3 dienas, lai viņa izvāktos. Jūs, iespējams, domāsiet, ka viņa no ārprāta ieslēdzās istabā un uzsāka kaut kāda veida streiku, bet nē. Viņas rīcība bija pavisam, pavisam citādāka.

Lasi vēl: Viņa ŠĀDI atriebās draugam par krāpšanu, bet, kad uzzināja patiesību, smagi aplauzās!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādu atriebības plānu izdomāja sieviete!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://bit.ly/2dVAcCq</cite>

    Secinājums – jā pārtrauc ar kādu attiecības, izdari to uzreiz, iepriekš nebrīdinot. Sievietes mēdz būt reālas kuces. Vīrieši – viņi var sasist seju, atstāt bez naudas. Tieša, skaidra, saprotama rīcība, lai gan – ne vienmēr es to atbalstītu. Bet sievietes – viņas mēdz būt izsmalcinātas maitas. Un tā ir pareizi – ja tev nav spēka, sacensībā jāliek lietā viltus. Mēs taču visi atceramies bērnībā lasītās pasakas par to kā zaķis ar bruņurupuci skrējās, kā zaķis uzvar lauvu, arī daudzas citas.
    Gribi uzsākt savu ceļu uz finansiālu neatkarību? Neatliec uz vēlāku! Sāc tagad, sāc jau šovakar! Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus. Ienāc manā saitā un uzzini kā!

Leave a Comment