Nesen dzirdēju šo stāstu un nolēmu padalīties arī ar jums

Arābu teika

Beduīni stāsta, ka ļoti tālā, tālā pagātnē kāds vīrietis no tuksneša apprecējās ar meiteni. Viņa dzemdēja savam vīram deviņus zēnus, par kuriem viņš bija neticami priecīgs un laimīgs, bet, kad sieva desmito reizi paliak stāvoklī, viņa dzemdēja meitenīti.

Vīrietis ārkārtīgi sabēdājās. Viņš nemīlēja savu meitu. Viņam nepatika pavadīt laiku kopā ar viņu un viņš nepirka meitenei rotaļlietas, lai gan tajā pašā laikā viņš pastāvīgi lutināja savus dēlus un veltīja viņiem visu savu laiku.

Lasi arī: Iespējams, trakākā viesnīca pasaulē – FOTO gan no iekšpuses, gan ārpuses ir iespaidīgi

Pagāja dienas un gadi, un šis tēvs kļuva vecs. Ar katru dienu spēki viņu atstāja arvien vairāk un vairāk, viņa spējas kļuva vājas, un viņš vairs neredzēja atšķirību starp dienu un nakti, jo zaudēja redzi un dzīves beigās bija pilnīgi akls.

Viņa dēli apprecējās un viņiem parādījās savi bērni. Viņi bija aizņemti paši ar savām dzīvēm un pilnībā aizmirsa savu aklo tēvu.

Arī viņa meita apprecējās, bet, kad viņa uzzināja, kas noticies ar viņas tēvu, viņa steidzās pie viņa. Viņa iegāja tēva mājā, viņa sāka mazgāt viņa ķermeni, uzkopa viņa istabu un pagatavoja viņam ēdienu. Viņš izjuta mierinājumu, kuru nekad iepriekš nebija jutis. Kad viņa piegāja pie tēva, lai iedotu viņam zāles, viņš satvēra viņu aiz rokas un jautāja: “Kas tu esi, dārgā meita?”

Viņa ar asarām acīs atbildēja: “Mans tēvs, esmu tava meita”. Un tad viņa izplūda asarās.

Viņš uzzināja, ka tā ir viņa meita un arī sāka raudāt. Viņš ar nožēlu atbildēja:

Mana meita, piedod man par tām dienām un gadiem, kuros tu nesaņēmi manu mīlestību un maigumu. Ja varētu atgriezties tajās dienās, es tevi lutinātu vairāk nekā manus dēlus. Deviņi vīrieši un viņi visi attālinājās no sava tēva, bet mana meita katru dienu ir pie manis”.

 

Morāle:

Nepārdzīvojiet par meitas piedzimšana, viņa ir jūsu princeses un palīdze vecumdienās.

Lasi arī: Andžela Perla nosaukusi 5 zodiaka zīmes, kurām oktobris paies zem laimīgās zvaigznes

Sveiciniet katru meiteni, kura rūpējas par saviem vecākiem un ir pacietīga attiecībās ar viņiem, jo tā ir liela atbildība.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment