Viņš radīja ģeniālu izgudrojumu, kas ļauj bez sāpēm 10 minūtēs atbrīvoties no nierakmeņiem

kidney-stone-removing-bed4

Vērojot, kā viņa sieva piedzīvo neizsakāmi mokošas sāpes, izvadot no ķermeņa nierakmerņus, kāds fermeris Ķīnā izgudroja ģeniālu gultu, kura ir pagriežama dažādos leņķos un vibrē, lai palīdzētu pārvietot nierakmeņus. 

52 gadus vecais rīsu fermeris Žū Kingua jau kopš 1993. gada bija prātojis par veidiem, kā palīdzēt savai sievai, kad viņas kreisā niere tika izoperēta mazspējas dēļ, savukārt, labajā atklāja nierakmeņus. Ārsti sacīja, ka operācija nierakmeņu likvidēšanai būtu pārāk bīstama pacientam, kuram ir tikai viena niere, tāpēc sievietei tika dots padoms no akmeņiem atbrīvoties dabiskā ceļā, pirms tie kļūtu pārāk lieli.

Lasi vēl: Interesanti – kā cilvēki no rītiem cēlās, pirms tika izgudroti modinātāji?

Žū stāsta, ka pirmā iedvesma izveidot šādu gultu radās 1997. gadā, kad ārsti ieteica viņa sievai dažas minūtes dienā stāvēt uz rokām, lai izkustinātu nierakmeņus. Tad viņš sāka strādāt pie savas nu jau patentētās gultas.

Lai uzzinātu visu par šo ģeniālo izgudrojumu un kā tas strādā, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Ir veca laba itāļu anekdote, par to, kā viens nabaga vīrs katru dienu lūdza Dievu, lai tas viņam sūta laimīgo loterijas biļeti, kura laimētu miljonu. Kamēr Dievs beigās neizturēja un tam atbildēja: “Nu nopērc beidzot to loterijas biļeti!” Vairāk kā 6 mēnešus spēlējam organizētā grupiņā lielākajās pasaules loterijās, pagaidām pie miljona neesmu tikusi, bet nopelnīts ir. Loterijas var būt patstāvīgs ienākumu avots, ja pie lietas pieiet saprātīgi un ar aprēķinu, te piemēram Baibas lapa kur viņa pastāstījusi mazliet sīkāk par to, ja kādam interesanti tad var palasīt: http://verigos2.wixsite.com/sindikats

Leave a Comment