Viņš savā klubā neļāva ienākt imigrantiem, kuri uzmācās meitenēm; Tagad viņam draud cietums

308D16C700000578-0-image-m-2_1453922344506

Pret dāņu naktskluba Buddy Holly īpašnieku iesniegta prasība tiesā par to, ka viņš aizliedzis klubā atrasties migrantiem, kuri nerunā viņa valodā.

Īpašnieks piebildis, ka labāk dosies uz cietumu, nevis piekāpsies prasībai – jo viņiem “jāiemācās, ka smaids nav uzaicinājums uz seksu.”

Toms Holdens Jensens aizliedza klubā ienākt vīriešiem no Sīrijas un Afganistānas, kuri nerunā dāniski, angliski vai vāciski, jo kluba apmeklētājas informējušas, ka jūtas apdraudētas un seksuāli agresīvu vīriešu uzvedība viņas biedē, vīrieši deju zālē apgrābstījuši sievietes un “izvarojuši viņas, izmantojot rokas”.

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Viss kārtībā : īpašnieks rīkojās pēc sirdsapziņas un kā zināms Visuma Likumi ir pārāki par valsts likumiem. Meitenes arī nedzerstīsies pa naktsklubiem, bet mācīsies mājās gatavot ēst un šūt, lai kļūtu kārtīgas sievas , kas dzemdē veselīgus bērnus.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Arprac cik tumss cilveks

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      nez kapec man rodas veleshanas ”ielikt” tevi sievietes kermeni, lai tu pats to varetu izbaudit uz savas adas, un tad es veletos uzzinat, kadu ”dziesminju” tad shoreiz dziedasi?????!!!!

  • <cite class="fn">haralds</cite>

    mans klubs, ko gribu laižu, ko negribu nelaižu! tad jau tam kafejušņikam pie Laimas pulksteņa, kurš atejā iebūvēts, arī vaidzetu draudēt cietumsodam – viņu facecontrol mani nelaida iekšā! saprotams, ielaida, kad norvēģu draugs ar meitenēm pateica, ka tādā gadījumā arī ies prom – kopš tā laika tur neeju un ne iekšzemju, ne ārzemju draugiem arī neiesaku, bet.

  • <cite class="fn">DIE</cite>

    Lai nosprāgst visi! Veči, galiniet viņus, nekas cits neatliek, ja negribaat lai otrā paaudze ir musulmaņi. Allahs nav īsts, viņi vnk ir zombiji. Čurkas var man izēsts

  • <cite class="fn">kostas</cite>

    Pamēģiniet tāpat izrīkoties ar viņu sievietēm.garantēju ka jums tiks nogrieztas bumbas un pārgriezta rīkle,jo arābi un musulmaņi sargā savas sievietes.par eiropiešiem viņi saka ka mēs nevaram aizsargāt savas sievietes.domāju ja kādu pārīti arābu kas uzmācas mūsu meitenēm atstātu bez “bumbām” lieta būtu atrisināta.

Leave a Comment