Viņš tika ieslodzīts liftā bez iespējām izkļūt ārā 2 dienas – ŠAUSMAS!

 

Nikolass Vaits liftā bija iespundēts 41 stundu

1999.gada 5.oktobrī Nikolass strādāja McGraw-Hill ēkā Ņujorkā – viņš bija izdomājis nobraukt uz lejas stāvu, lai aizietu uzsmēķēt. Pēc steidzīgas nikotīna devas uzņemšanas viņš kāpa atpakaļ liftā, lai brauktu uz 43.stāvu ar ekspreša liftu, kas izlaiž stāvus no 1. līdz 39. Braucot augšup, lifts pēkšņi apstājās. Vaits spieda avārijas pogu – nekā. Viņš izpētīja visu, kas viņam bija apkārt – nekādu avārijas telefonu, liftā pat nebija spoguļa, kurā varētu rast kādu mierinājumu.

Tādēļ viņš vienkārši gaidīja. Un vispār – cik ilgam laikam būtu jāpaiet, lai saprastu, ka lifts tā arī nav pienācis – pusstundai? Stundai?

Tomēr laiks ritēja uz priekšu, Vaits jau sāka krist izmisumā – viņš centās atvērt vaļā kādu lifta spraugu, domādams, ka viņš varēs no tā izrāpties un kaut kādā veidā aizrāpties drošībā pa lifta trosi. Tomēr problēma bija tā, ka viņš nevarēja nekur izbēgt, jo ekspreša liftā nav citu durvju starp 1. un 39.stāvu. Viņš nevarēja darīt neko citu, kā vienkārši pavadīt liftā visu dienu un nakti, un arī visu nākamo dienu.

Nick White

Vaits kopumā liftā bija iesprūdis 41 stundu – pie tam 13.stāvā! Viņam nebija nekā vairāk kā 3 sērkociņi, maks un dažas cigaretes. Ne ēdiena, ne ūdens, arī tualetes nebija, kā arī nekādu indikatoru par to, ka kāds varētu censties viņu izglābt.

Lasi vēl: Pirms 30 gadiem ģimenei pazuda bruņurupucis: tagad viņi piedzīvoja šokējošu atklājumu!

Tu noteikti jautāsi, kādēļ viņiem liftā nav nekādu kameru? Ir! Lūk, pat visas 41 stundu garās mocības ir ievietotas YouTube video klipā (protams, saīsinātā versijā). Īstā problēma šeit ir tā, ka neviens no apsardzes darbiniekiem nebija pievērsis pietiekoši daudz uzmanības kamerām, lai ieraudzītu, ka liftā 41 stundu ir iesprūdis cilvēks. Lūk, kāda drošība!

Tad kāds no apsargiem tomēr bija pamanījis liftā gulošo cilvēku – kad viņš kamerai uzrādīja savu ID karti, viņš tika atbrīvots no ieslodzījuma. Izgājis ārā, viņš saprata, ka darba kolēģi vēl pie tam viņu gaida pie nepareizajām lifta durvīm. Labi, ka tika laukā!

Avots: cracked.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Paspēj piepildī savus slēptākos sapņus vēl šogad. Reģistrējies šeit: https://goo.gl/3OxSEu sagaidi svētdienas izlozi un sāc jaunu dzīvi – tādu, par kuru vienmēr esi sapņojis!

Leave a Comment