Viņš vienkārši spēlējās smiltīs, negaidot, ka izraks ŠO!

5 gadus vecā Alīsija Bostika bija devusies spēlēties ar smiltīm, kad viņas izraktais smilšu tunelis uzgāzās viņai virsū, aprokot meitenīti zem smiltīm. Vairākas minūtes viss meitenes ķermenis bija klāts ar smiltīm.

Par laimi Konors spēlējās meitenītei tuvu, kad pēkšņi viņu pamanīja.

screen-shot-2016-10-14-at-5-17-26-pm

Puisis nekavējoties skrēja pie meitenes un sāka rakt viņu ārā, cik vien ātri spēja. Konors vēlāk intervijā stāstīja, ka viņš raka aptuvenajā vietā, kur varētu būt viņas galva, jo viņš zināja, ka viņai ir vajadzīgs gaiss. Īsi pēc tam, kad zēns bija sācis rakt, viņš atbrīvoja meitenes galvu un pēc tam turpināja rakt pārējo ķermeni.

Lasi vēl: 15 vienkārši fakti, kuri kādu dienu var izglābt tavu dzīvību; īpaši #5

Pēc tam, kad viņš bija meiteni izracis, Konors saprata, ka viņa nebija pie samaņas – viņai degunā, acīs un mutē bija smiltis. Bez nekādas iepriekšējas pieredzes zēns meitenei sāka veikt pirmo palīdzību, un par brīnumu meitene pamodās. Kad Konoram tika jautāts, kā viņš zināja, kā veikt pirmo palīdzību, viņš teica, ka visi nopelni jāvelta seriālam “NCIS”  – viņš šajā seriālā bija redzējis, kā to veic.

screen-shot-2016-10-14-at-5-17-39-pm

Līdz brīdim, kad palīdzības dienests ieradās notikuma vietā, meitene jau bija stabilā stāvoklī. Ārsti teica, ka, ja Konors nebūtu tik ātri reaģējis, tad situācija varēja izrādīties daudz traģiskāka. 

Īsts varonis!

Avots: shareably.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Signe</cite>

    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Reģistrējies un pārvērt savu dzīvi sapnī! http://bit.ly/2ePN7bz

Leave a Comment