Viņus no nāves izglāba viņu tuklums – pilnīgi NETICAMI gadījumi!

 

Vīrietis, kuru sadūra 38 reizes

44 gadu vecais Denijs Ross no Lielbritānijas tika žņaugts un sadurts 38 reizes savās mājās, jo pazīstamajam uzbrucējam šķita, ka Denijs ir izkrāpis naudu no viņa ģimenes. Denijs tika žņaugts līdz brīdim, kad viņš nokļuva bezsamaņā, un tad ar virtuves nazi viņam tika izdarīti 38 dūrieni.

Kad cits vīrietis atrada Deniju smagā stāvoklī, tad izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību. Slimnīcā Denijam paskaidroja, ka virtuves nazis attiecībā pret viņa tauku slāni ir bijis pārāk īss, lai nodarītu nāvējošus miesas bojājumus. Denijs tajā laikā svēra 101 kg.

a98687_fat-survive_1-stabbed

Vīrietis kurš nokrita no balkona

Vācietis Gerhards Šteiners (27) nokrita no savas mājas balkona jeb 6m augstuma un piezemējās uz vēdera. 133kg smagais vīrietis kritienu izdzīvoja bez nopietniem miesas bojājumiem, pateicoties savam apaļajam vēderam, kas sniedza viņam “amortizāciju”.

Lasi vēl: Šokējoši gadījumi, kad tu esi pārāk resns, lai…

a98687_fat-survive_3-balcony

Vīrietis, kura miesai grauzās cauri miesu ēdošs tārps

39 gadus vecais Rasels Kimbls vienu brīdi svēra 171 kg, un tas izglāba viņa dzīvību. Vīrietis bija nopietni saslimis – viņa miesu ēda miesu ēdošs tārps, un tas bija smags gadījums – tārps miesu grauza ar ātrumu 3cm stundā.

Ja nebūtu biezā tauku slāņa, tad vīrietis būtu miris ļoti ātri. Vīrieti paspēja laikus aizvest uz slimnīcu – ja tas būtu noticis pēc divām stundām, tad ārsti vairs nevarētu viņu glābt. Operācijas laikā vīrietim tika izoperēti inficētie audi 32 kg apjomā!

a98687_fat-survive_6-bacteria-flesh

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment