Kad kartupeļi gatavi, pievienoju pannā zivju konservu bundžu. Es parasti ņemu tunci (ar to zupa garšo vislabāk), bet var, protams, arī citus konservus (tikai ne brētliņas tomātos, protams).
Šodien man ir tuncis pat bez eļļas (tikai zivs, sāls un ūdens). Ieliku pannā kopā ar šķidrumu.
Tas ietver arī ceptus dārzeņus un saldo krējumu. Es ņemu 20% krējumu. Pagaršoju un, ja nepieciešams, pievienoju sāli un melnos piparus.
Tiklīdz tas vārās, noņemiet no karstuma. Ļauju nostāvēties pāris minūtes un pasniedzu.
Es to parasti pasniedzu ar svaigiem zaļumiem. Šis ir garšīgs!
Lasi vēl: Eksperts atklāj, kāpēc darba intervijās piedāvā kafiju – tas var atklāt daudz par tevi
Sastāvdaļas:
• Tunča konservi – 1 bundžiņa
• Ūdens – 1,7 l
• Kartupeļi – 250-300 g
• Sīpols – 1 gab.
• Burkāni – 1 gab.
• Prosa – 2 ēd.k.
• Krējums (man ir 20%) – 300-350 ml
• Sāls