Vīrieša 55+ secinājumi no randiņiem ar neglītām sievietēm: es nevēlos ar viņām attiecības

Es zinu vīriešus, kuriem ir bijušas attiecības ar neglītām sievietēm. Viņām kaut kā ir izdevies piesaistīt vīrieti pie sevis, ka viņi atbruņojās un zaudēja modrību. Pēc tam sievietes sāka izvirzīt savas tiesības, padarot vīriešus par vainīgiem un atbildīgiem it visā.

Neglīta sieviete labi apzinās, ka ir neglīta. Tāpēc viņai ir invalīda sevis uztvere. Viņa īpaši meklē cilvēku, kuram pateicoties var sevi apliecināt un kompensēt savus trūkumus.

Ir vēl viens sieviešu tips – neglīta resna sieviete, kura nolēmusi piestrādāt pie saviem trūkumiem. Viņa sāk vingrot, ievērot diētu vai ēst pareizi un tādējādi iegūst formu.

Tāda sieviete tev ir vajadzīga. Viņa neapliecina sevi uz vīriešu rēķina, bet strādā pie sevis. Es eju uz sporta zāli, man patīk cilāt svarus. Tur es redzu sievietes 40+, kuras smagi strādā pie sevis. Šīs sievietes mani sajūsmina, un man patīk sazināties ar šādām sievietēm.

Neglītās sievietes pašas sevi par tādām padara, izvēloties šo ceļu. Un tad viņas cieš. Šādas sievietes pēc dabas ir vājas, jo nevar saņemt sevi rokās un pielikt pūles.

Tad kāpēc gan neveidot attiecības ar neglītām sievietēm? Tāpēc, ka būs tikai neiroze, bet laimes nebūs. Nav jāžēlo neglītas sievietes. Viņas pašas ir vainīgas, ka nonākuši līdz tādam punktam.

LASI VĒL: 6 lietas, uz kurām nevar ekonomēt sievietes 50+, lai nepārvērstos par vecu veceni

Tāpēc es domāju, ka laime joprojām ir atkarīga no sievietes skaistuma. Dažas ir dabiski skaistas, bet dažām ir jāstrādā, lai to panāktu. Tieši šīs sievietes ir vislabākās attiecībām, jo ​​ar viņām tu būsi laimīgs.

Starp citu, vīrieši, kuriem ir vēders, ļengani muskuļi un, kuri visu laiku guļ uz dīvāna, ir tādi paši kā neglītas sievietes. Viņi vēlas būt kopā ar skaistu sievieti, lai apliecinātu sevi.

Bet jums ir jāiet uz sporta zāli, lai atrastu atbildes uz visiem jautājumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment