Vīrieši atklāj, ar ko tieši mīļākās ir labākas par sievām. Šīs aptaujas rezultāti pārsteidz!

Paskatīsimies, kas tieši vīriešiem patīk mīļākajās (materiāli savākti, izmantojot aptaujas metodi).

Gatavība labsirdīgām attiecībām, flirtam, labam seksam sievietē ir ielikta tāpat, kā gaidīšana. Bet vīriešiem normāls stāvoklis ir cīņa. Paskatīsimies, kas tieši vīriešiem patīk mīļākajās (materiāli savākti, izmantojot aptaujas metodi).

  • Viņa izraisa apbrīnu un pārsteidz!
  • Viņa bieži smejas. Man tas ļoti patīk. Gribas iepriecināt mīļoto, bet viņa netēlo, bet patiešām ņirdz, līdz pat asarām.
  • Viņai nav kompleksu: nekāds “neērti, nedrīkst, nav pieklājīgi”.
  • Viņa neaizmirst mani paslavēt un pateikties, bet mums, vīriešiem, tas ir ļoti vajadzīgs. “Tu esi brīnišķīgs, man ir tik labi ar tevi” – tā ir kā dziesma vīriešu ausīm
  • Viņai ir kapitāls ķermenis.
  • Viņa ir gudra un asprātīga. Pirms kaut ko uzsākt, es prasu viņai padomu.
  • Izkārtne uz biroja durvīm “15 minūtes – tehniskais pārtraukums”. Tas nozīmē, ka mēs izvilkām matracīti, aizslēdzām durvis un uz biroja grīdas nodevāmies brīnišķīgām mīlas orģijām. Un, ja nesanāca 15 minūtēs – kā gan cilvēki var zināt, kad mēs izkārtni uzlikām?
  • Viņa bija depresijā, darbā – sastrēgumi, vīra novēršanās pēc dzemdībām, pieņēmusies svarā. Es viņu izglābu. Tagad, kad koridorā ieraugu skumju vai noraudājušos, – viss! Par to vien domāju, un parasti viņa no darba neaiziet neizglābta.
  • Kopā ar viņu es jūtos kā princis. Gatavojos, skujos, ievelku vēderu, iztaisnoju plecus. Blakus tādai i vētru neielaidīsi – uzreiz pateiks, ka steidzies un aizies. Viņa man tāda – ai, ai, fui, fui.  Kopta, moderna, ar manierēm. Domāju, ka es esmu dīvāna pele, bet viņa – O! Un grib mani. Es viņai zvaigznes no debesīm…
  • Viņa ir precējusies, bet es vienalga viņai nesaku, ka man zvana citas sievietes. Kāpēc man melot, ja es nemīlu. Mums ir jūtas un attiecības. Viņa ar vīru droši vien guļ. Nevar būt ar mani visu laiku, bet, kad man ir sekss ar citām sievietēm, es vienalga domāju par viņu. Es viņu krāpju, sakot, ka viņa man ir tāda viena. Bet viņa izliekas, ka man tic.
  • Mīļākā neuzdod jautājumu “Tu ko, guli?” uzreiz pēc seksa, jo gulēt nedrīkst, ir jāapģērbjas un jāiet uz virtuvi dzert tēju. Cik patīkami, kad tevi neviens pēc seksa nebombardē ar jautājumiem par skapja pirkšanu  vai braucienu uz vasarnīcu sestdien!
  • Mīļāko var sameklēt eksotisku, ar strijām un celulītu: virzi plaukstu pa ādu, it kā pa rāpuli. Piektā izmēra krūtis vai piecdesmit sestā izmēra dibens – kas ir?! Mums nevajag dažādību! Ja kaut kas nepatika viņa vai man – iedevu naudu taksim un – uz redzēšanos! Sieva visas smadzenes ir sačakarējusi, žēl, ka ar viņu tā nevar izdarīt.
  • Bija man viena nevainīga. Guļ kā baļķis, muļķojas par kopīgu iešanu uz ZAGSU, bet es viņai arī nesaku, ka esmu precējies. Mācu visu (dabīgi, ka ne filosofiju). Man patīk justies kā pirmatklājējam.
  • Nenes nekādu atbildību. Paņurcījies un pameti, galvenais – nekad nerunāt ar mīļāko par jūtām, bet, ja vajag, vārdu “mīlu” nomaini ar “maigums pret tevi”, “tu mani uzbudini”, “domāju par tevi visu laiku”. Nostrādā.
  • Mīļākā dara mani labāku. Kad ilgi nav nevienas mīļākās, es atnāku mājās, kliedzu, pieprasu uzmanību. Bet, ja zinu, ka esmu nolaidis pa kreisi, atnāku labiņš un mīļš pēc vētrainiem piedzīvojumiem. Es vienmēr atradīšu glāstus un spēku sievai gultā, bet brīvdienās un atvaļinājumā man dažreiz negribas viņai pat galvu noglāstīt.
  • Mīļāko nav kauns parādīt draugiem. Sievu – manu bērnu māti, es cienu, saprotu viņu, bet viņa ir palikusi resna, sabeidrībā izrauj glāzīti, liek braukt mājās, kad uzvelkos, tad pazemo visu priekšā. Bet, kad mana “konfektīte|  iet uz restorānu, visiem vīriem atkarājās žokļi. Piespēlē man itin visā. Kopā mēs esam visvēlamākie viesi. Laimīgi un jautri. Tagad tādu ir maz, visiem skauž, un labi, ka tā: tas ir labāk, nekā, kad žēlo, ieraugot mani ar sievu.
  • Ja mēs braucam mašīnā un zvana sieva, mana mīļākā aiztaisa muti, pārstāj kasīt man muguru un pagriež mūziku klusāk. Man ir vienkāršāk izslēgt telefonu, lai labāk viss zibeņo, bet viņa čukst un glāsta mani tieši pie stūres, uzlikusi uz galvas savu mēteli.
  • Viņai visu laiku ir savādāks noskaņojums, nepaspēju pierast, emocijas iet pāri malām. Te viņa mani sadusmo, te liek satraukties, te zvana nakts vidū. Mani tas tā uzbudina! У
  • Viņa ir vienīgais cilvēks, kuram es saku “Piedod!”. Viņai ir tāda pašcieņas sajūta un cēlas manieres, ka es nevilšus skūpstu viņai rokas. Tādas sievietes vairāk nav. Viņa man lasa dzejoļus, stāsta daudz ko interesantu. Man ir ļoti paveicies, ka šī sieviete atļāva man atrasties sev blakus.
  • Es ar viņu lepojos un viņu apbrīnoju. Viņai ir ļoti interesanti draugi, ar viņu nebūs garlaicīgi. Dziesmas ģitāras pavadījumā, pārgājieni, teātri…Es pie viņas lidoju katru brīdi, man liekas, ka, ja viņas nebūs manā dzīvē, es nespēšu elpot.
  • Mana mīļākā ir precējusies. Viņa nepārmet. Nepieprasa precības, neprasa naudu. Dāvanas viņai nav vajadzīgas – viņu nekas nepārsteidz. Ziedus neņem. Sanāk absolūti nesavtīgas jūtas no viņas puses. Reiz komandējuma laikā man izdevās viņu aizvest uz transa mūzikas ballīti. Visi tādi apdulluši, mūzika bh buh buh. Viņa bija šokā, pateicās, mīlēja mani pēc tam diennakti bez apstājas. No kurienas man tik daudz spēka? Man nekad vairs nekas tāds nav bijis.
  • Manai mīļākajai ir atsevišķs dzīvoklis. Ja jūs zinātu, cik tas ir ērti. Un vēl viņa ir sirsnīga, maiga, uzticama, skaista, gudra, atklāta, dāsna, seksīga, mežonīga un mājīga – kā kuro reizi.
  • Viņai uz ķermeņa ir daudz kā interesanta un dažāda: pīrsings, katrā ausī pa pieciem auskariem, tetovējums, zila nagu laka, visa noskūta, seksīga. Soma pilna ar seksa rotaļlietām. Krēmi, atribūti, pātagas. Man nearvienu nekad nav bijis tik labi, kā ar viņu.
  • Viņa mani mīl tā, ka man liekas, nekas tāds nemēdz būt. Viņa apskaidro mani ar savu mīlestību, neļauj izelpot bez sava vārda. Viņa ir vienīgā. Es patiešām divus gadus jau ar sievu neguļu, dzīvoju tikai bērna dēļ, lai meita paaugtos un sāktu mani saprast. Šī sieviete ir manas sirds patiesība. Es pats pirmo reizi dzīvē tik stipri mīlu. Nekur man nevjag, nevienu nekur un nekad. Es sev jautāju: “Kas man nav?”, un pats atbildu: “VIŅAS man nav, un tas nozīmē, ka nekā nav”.
  • Katra reize mums ar viņu ir kā pirmā reize. Pati apģērbjas seksīgi, koķetē, bet pēc tam izspēlē, ka es viņu pānemu. Nekad pirmā nenogurst, pastaigājām, gājām uz kafejnīcu, spēles spēlējām. Viņai galvenais nav sekss, bet gan ceļš uz seksu. Stāsta, ka izmēram ir nozīme tikai izmēru konkursā. Man ar to, paldies Dievam, viss ir labi, tāpēc, kad es tomēr tieku līdz viņai, kliedz un raud. Dažreiz man ir ictas sievieties, bez sievas un mīļākās, parasti, kad nav laika dejot laulību dejas vai arī kad ļoti pakļāvīga un kaislīga pagadās. Neviens vīrietis neatteiksies no kaut kā tāda.
  • Sievietes parasti kliedz, vai lamājas, raud, vai sten, bet mana mīļākā klusē. Man tas patīk. Palikšu ilgi ar viņu. Toties viņa atbrīvoja mani no citu sieviešu domām, kas bija iestrēguši manā galvā. Izvilka visus kompleksus. Mēs ar viņu īstenojām visus nepiepildītos sapņus seksā.
  • Mana sieviete uzreiz mani brīdināja, ka mums nebūs nekādu kopīgu datumu un svētku. Teica, ka var mūsu tikšanām veltīt pa divām stundām divas reizes nedēļā. Mana sieva un viņas vīrs nemaz nenojauš, ka mūsu mīlestība ilgst nu jau desmit gadus.

Lasi vēl: Kāpēc vīrs mīļāko lutina, bet pret sievu ir nevērīgs? Šo 2 sieviešu saruna liks aizdomāties!

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment