Vīrietis ar cerebrālo trieku izcieš nežēlīgas mokas, atrod laimi un pavada 5 gadus, rakstot grāmatu ar vienu kājas pirkstu; Iedvesmas stāsts!

38 gadus vecais singapūrietis Veslijs Vī piedzima ar cerebrālo trieku un viņš nekad nav spējis kontrolēt sava ķermeņa muskulatūru.

Viņš ir piekalts ratiņkrēslam un nav spējīgs ne apģērbties, nedz sevi pabarot, grāmatas rakstīšana šim vīrietim varēja rādīties tikai sapņos. Par spīti situācijai, kurā viņš atradās, Veslijs nepiekāpās un piecu gadu laikā viņam izdevās uzrakstīt grāmatu “Kā par spīti visam atrast laimi”, vīrietis katru jaunizdotajā grāmatā drukāto burtu ir uzrakstījis pats, izmantojot vien labās kājas lielo pirkstu.

Grāmatā Veslijs atklājis savu traģisko dzīvesstāstu, lielās fiziskās un psiholoģiskās ciešanas, ko viņam nācās pārciest, kā savas laimīgās beigas – kā, pateicoties smagam darbam un milzu izturībai, viņam beidzot izdevies izcīnīt laimi un pat satikt savu mūža mīlestību.

Lasi vēl: Dziednieks Daugavietis iesaka, kā tikt ārā no „apburtā” neveiksmju loka

Lūk, kāds ir šis stāsts īsumā:

Veslijam jaunībā nācās tikt galā ne tikai ar šī šausminošā stāvokļa sekām, bet arī vecāku vardarbību, jo tie nespēja tikt galā ar grūtībām, kurām jāiet cauri audzinot bērnu ar īpašām vajadzībām.

Lasi tālāk un noskaties īsu video par Vesliju, šķirot nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment