Tad pārklājam pildījumu ar otru kārtainās mīklas loksni un uzmanīgi apgriežam izvirzītās malas.
Mīklai virsū uzliekam cepeškrāsns režģi un viegli piespiežam, lai mīklā izveidotu kvadrātiņus.
Izgriežam cepumus pa iepriekš izveidotajām līnijām un kopā ar cepampapīru novietojam tos uz cepešpannas.
Cepumu virsmu apsmērējjam ar sakultu olu un 20 minūtes cepam cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem.
Šī uzkoda ir ne tikai garšīga, bet arī skaisti izskatās uz galda, pateicoties zeltainajai garoziņai, kā arī ceptas mīklas un pildījuma kārdinošajam aromātam.
Kāpēc ieteicams mērcēt olu čaumalas ūdenī — viena no maz zināmām olu čaumalu priekšrocībām
Sastāvdaļas:
800 grami kārtainās mīklas;
300 grami kausētā siera;
200 grami šķinķa;
200 grami marinētu gurķu;
1 ola.
Lai labi garšo!
Ja tev šī recepte šķita interesanta, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos. Būsim pateicīgi arī par taviem komentāriem!
Tevi noteikti interesēs
- Kraukšķīgas ārpusē, sulīgas iekšpusē: uzzināju 2 “noslēpumus” ideālu kartupeļu pankūku pagatavošanaiby Rinalds Bergmanis
- Samtenes: esmu izlēmusi pastāstīt, kāpēc turpmāk tās vairs nesēšu un arī savām draudzenēm iesaku no tām atteiktiesby Sandra Ločmele
- Viņa nokavēja darba tikšanos, palīdzot gados vecam cilvēkam, bet birojā no tā, ko ieraudzīja, gandrīz izplūda emocijāsby Rinalds Bergmanis