Vīrs bija sajūsmā, bet viesi prasīja recepti: visgardākā uzkoda no kārtainās mīklas

Tad pārklājam pildījumu ar otru kārtainās mīklas loksni un uzmanīgi apgriežam izvirzītās malas.

Mīklai virsū uzliekam cepeškrāsns režģi un viegli piespiežam, lai mīklā izveidotu kvadrātiņus.

Izgriežam cepumus pa iepriekš izveidotajām līnijām un kopā ar cepampapīru novietojam tos uz cepešpannas.

Cepumu virsmu apsmērējjam ar sakultu olu un 20 minūtes cepam cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem.

Šī uzkoda ir ne tikai garšīga, bet arī skaisti izskatās uz galda, pateicoties zeltainajai garoziņai, kā arī ceptas mīklas un pildījuma kārdinošajam aromātam.

Kāpēc ieteicams mērcēt olu čaumalas ūdenī — viena no maz zināmām olu čaumalu priekšrocībām

Sastāvdaļas:

800 grami kārtainās mīklas;

300 grami kausētā siera;

200 grami šķinķa;

200 grami marinētu gurķu;

1 ola.

Lai labi garšo!

Ja tev šī recepte šķita interesanta, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies sociālajos tīklos. Būsim pateicīgi arī par taviem komentāriem!