Vīrs nejauši satiek bijušo sievu, kuru pameta gadu atpakaļ, jo viņa kļuva neglīta – iznākums negaidīts!

“Tieši pirms gada es aizgāju no savas sievas. Es viņu pametu, jo, kad iepazināmies, viņa bija jauna, skaista un seksuāla sieviete, kura sniedza man baudu. Diemžēl jau ilgu laiku tā vairs nebija bijis. Viņa vienkārši izplūda, visur parādījās celulīts, strijas, un arī vēders nokarājās.

Sieva vairs neizmantoja kosmētiku, par saviem matiem nerūpējās, un es pamanīju, ka viņa aizvien biežāk sāka smirdēt pēc sviedriem. Viņa pārstāja darīt viselementārākās lietas: krāsot nagus, skūt kājas, nēsāt krūšturi – tādēļ arī viņas krūtis kļuva nokarenas. Īsāk sakot, visi šie sīkumi sāka mani negatīvi ietekmēt. Es vairs nesaskatīju viņā to sievieti, kurā iemīlējos. Tādēļ aizgāju.

Šodien, kad apritēja tieši gads, kopš izšķīrāmies, es satiku savu bijušo sievu. Es nespēju noticēt savām acīm – viņa tik labi izskatījās! Skaista, kopta, ar tvirtu un seksuālu augumu, tērpta ļoti skaistā un nedaudz provokatīvā kleitā. Nu, nevar būt! Es nespēju tam noticēt.

Viņa nebūt neizskatījās kā triju bērnu (manu bērnu!) māte. Es ļoti nopietni aizdomājos, kas tad īsti bija noticis. Laikam jau, ka brīdī, kad viņa bija kopā ar mani, viņai nebija laika doties uz trenažieru zāli, jo viņai nācās rūpēties par mani un bērniem. Iespējams, ka krūšturi viņa nenēsāja, jo viņai nebija laika ar to čakarēties, zinot, ka ik pa laikam būs jābaro bērni.

Iespējams, ka viņai nepietika laika skūt kājas un izraustīt uzacis, jo viņai nemitīgi nācās gatavot, mazgāt un vākt aiz visiem mums? Tagad es domāju par to, ka viņa, iespējams, bija laimīga? Viņa taču vienmēr sapņoja par lielu ģimeni – par kādu, ko rūpēties. Iespējams, ka viņas dzīve patiesībā bija lieliska, tikai es nepratu to novērtēt.

Es vēlos teikt tikai vienu: es zināju, kā tas ir, kad mājās ir īsta sieviete, taču es savu laimi palaidu vējā. Viņa man bija viss – pati lielākā dzīves laime! Es iemainīju ārējo skaistumu pret cilvēka iekšējo būtību. Pa to laiku viņa satika cilvēku, kas deva viņai brīvu laiku, lai viņai būtu iespēja parūpēties par sevi. Tagad ir daudz par vēlu kaut ko mainīt.”

Kļūdīties ir tikai cilvēcīgi. Mēs uzskatām, ka jebkura kļūda ir uzmanīgi jāizanalizē un jāuzņem kā dzīves mācība un pieredze turpmāk: kļūdās visi, tajā skaitā arī jūs!

Ja gadījumā sapratāt, kā ir būt šādā situācijā, izdariet ko labu sava partnera labā jau šodien!

Lasi vēl: Draudzene īpatnēja iemesla dēļ viņu pameta neilgu laiku pirms kāzām, atstājot viņam milzīgu rēķinu

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment