Vīru tā nokaitina sievas čīkstēšana, ka viņš izdara ŠO;

 

Kad skaistumkopšanas speciāliste Leandra uzzināja par vīra rīcību, viņa gandrīz uzsprāga no dusmām. Viņas darba kolēģi par to uzzinājuši smējās kā negudri. Leandra niknojas:

“Viņš ievietoja mani pārdošanai un pie tam izmantoja fotogrāfiju, kurā slikti izskatos.”

Viņa papildina: “Viņš vienmēr sūdzas, ka slikti jūtas, Saimons vienkārši ir hipohondriķis. Un tad viņš
pēkšņi izdomā uz trim vai četrām stundām aiziet uz trenažieru zāli. Es viņam teicu, ja viņš ir spējīgs apmeklēt trenažieru zāli, tad viņam nekādu līdzjūtību no manas puses neredzēt. Ja vien eBay darbinieki nebūtu izņēmuši sludinājumu, Dievs vien zin, cik daudz naudas cilvēki būtu par mani piesolījuši.”

383c842600000578-3785011-image-a-17_1473669844195

Okeina sludinājums aprakstīts šādi:

“Tiek pārdota viena sieva. Viņa ir lietota, tomēr kalpos vēl visai ilgi. Pārdošanas iemesls ir .. Domāju, ka kāds cits viņu būtu pelnījis (lūdzu, kaut atrastos šāds cilvēks).

Labās īpašības: Virsbūve un izskats vēl ir visnotaļ labā stāvoklī, prot gatavot ēst.

Trūkumi: Bieži vien izdod neapklusināmas skaņas, ja vien tu nepasūti viņai jaunas metāla daļas.

Dažkārt viņas ēst gatavošana mēdz novest pie slimnīcas apmeklējuma. Kopumā tas nemaz nav slikts sava gada gājuma modelis, ceru, ka kāds laimīgs puisis vēl spēs izbaudīt visu, ko viņa piedāvā. Gaidu piedāvājumus, apsvēršu maiņas iespējas uz jaunāku modeli. Ņemiet vērā, ka pēc pārdošanas prece atpakaļ pieņemta netiek.”

Pārdošanas vietnē uzradušies veseli 57 potenciālie pircēji. Okeins skaidro:

“Sākumā uzradās vien pāris perversu tipiņu, kuri vēlējās aplūkot papildus attēlus, tomēr lielākā daļa komentāru ir patiesi smieklīga. Labākais no komentāriem bija “Vai viņa nav nodzīta?” Kāds cits vīrietis bija gatavs viņu iemainīt pret kamieli. Un vēl viens pat jautāja, cik daudz bekona var iegūt no pārdodamās preces, tas mūs patiesi sasmīdināja.”

viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment