Virzies uz priekšu ar ticību sev! Horoskops 5.septembrim

Saasināsies intuīcija un atrisināsies ieilgušas problēmas. Idejas, kas šodien ienāks galvā, var atnest būtisku peļņu jau tuvākajā nākotnē. Labvēlīgs laiks sadzīves apstākļu uzlabošanai. Virzies uz priekšu ar ticību sev, raksta portāls la.lv.

 

AUNS

Šī diena ir labvēlīga cilvēkiem, kas nodarbojas ar meditatīvajām un citām netradicionālām praksēm, var saasināties intuīcija un atrisināties ieilgušas nedienas. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un vienatnē dodies uz vasarnīcu, lai mierīgā atmosfērā, pie dabas krūts filozofiski pārdomātu visas problēmas.

 

VĒRSIS

Domājams, tu saņemsi vienu vai pat vairākus izdevīgus lietišķos piedāvājumus, tāpēc domas par darbu tevi neatstās. Nesteidzies ar atbildi, vispirms pārliecinies, vai piedāvātie nosacījumi patiešām ir tik izdevīgi, kā to pasniedz. Idejas, kas šodien ienāks galvā, var atnest pienācīgu peļņu jau tuvākajā nākotnē.

 

DVĪŅI

Šī ir izvēles diena. Dienas otrajā pusē izgaismosies mērķi un uzdevumi, un tu vari pasteidzināt notikumus. Ja tev ir svarīgas attiecības ar mīļoto, izrādi izturību, ieklausies labos padomos, bet lēmumu pieņem pats. Drīz viss nostāsies savās vietās.

 

Lasi arī: Dziedātāja PINK pēkšņi pārtrauca koncertu un devās apskaut meiteni, kura rokās turēja plakātu ar tekstu…

VĒZIS

Šīs dienas notikumi palīdzēs viest skaidrību par pagātni. Vēži savus tuviniekus var ieraudzīt citā gaismā. Nav izslēgts, ka tavs iemīļotais vēlēsies atklāt tev kādu savas pagātnes noslēpumu. Otrajai pusītei nepieciešams tavs maigums un uzmanība.

 

LAUVA

Šī diena ir labvēlīga sadzīves apstākļu uzlabošanai, būvniecībai. Lauvas spēs ar minimāliem tēriņiem mainīt sava mājokļa interjeru. Šodien neaizdod naudu pat veciem draugiem un pats atdod parādus, lai justos brīvs.

 

JAUNAVA

Daudzi cilvēki, kas dzimuši Jaunavas zīmē, īpaši sievietes, apbrīnos savu uzticamo dzīvesbiedru un priecāsies par labajām attiecībām. Tu vari izveidot laimīgu ģimeni, bet, lai to paveiktu, tev jābūt elastīgākam.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējo zīmju prognozi

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment