Visiem mājās ir šis līdzeklis, kas palīdz varikozām vēnām, taču neviens par to nezina!

hhvj

Mēs visi zinām, kas ir varikoze. Šie “zirnekļu tīkli” parādās uz kājām, rokām, citreiz pat vietās, kur tām tik tiešām nebūtu jāatrodas.

Ārstniecības līdzeklis šai slimībai mājās ir teju katram. Vienkārši ne visi zina, kā to lietot.

Paņēmiens Nr.1

Paņemiet zaļus tomātus, sagrieziet tos uz pusēm. Ar griezuma pusi pielieciet tos pie varikozām vēnām uz 2 – 3 minūtēm. Ļoti svarīgi, lai tomāti būtu zaļi, jo tajos ir solanīns, kas diemžēl vairs nav sastopams gatavos tomātos.

Solanīns – dabīga inde. Tieši tādēļ nav ieteicams ēst negatavus augļus un dārzeņus, bet varikozei šis ir ideāls līdzeklis. Senos laikos zaļi un negatavi augļi bija galvenais medicīnas elements.

 

Darot šādi 1 – 2 reizes dienā 10 dienu garumā, Jūs noteikti pamanīsiet rezultātus. Pēc šādām “tomātu kompresēm” ieteicams varikozas vietas iesmērēt ar krēmu, jo tomātos esošās skābes spēj ļoti ātri ādu padarīt sausu.

Paņēmiens Nr. 2

Saslapiniet vates plāksnīti ar ābolu etiķi un pielieciet klāt problemātiskajai zonai. Dariet tā 3 reizes dienā 4 nedēļu garumā. Rezultāti liks par sevi manīt.

Ābolu etiķi ieteicams izmantot ķermena daļās, kuras nav brīvi redzamas, jo tas sausina ādu vairāk, nekā zaļie tomāti. Ja varikoze parādījusies uz sejas, tad labāk izmantot zaļos tomātus.

Tas ir tik viegli, vai ne tā? Pastāstiet par šo arī draugiem!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment