“Vistiņa zem sniega”: šie tradicionālie Vecgada svētku salāti nekad neizies no modes (recepte)

4. Notīriet olas, atdaliet baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumus sarīvējiet uz smalkās rīves un uzklājiet nākamo kārtu uz salātiem.

Foto – ekrānuzņēmums

6. Visbeidzot sarīvē cieto sieru uz smalkās rīves, pārklāj atkal visu ar majonēzi. Un sarīvē olu baltumu uz smalkās rīves un ber pāri. Tā būs pēdējā salātu kārta, ko jūs variet pēc sirds patikas izdekorēt ar zaļumiem vai ko citu.

Lasi vēl: Klasiskie Olivjē salāti ar liellopa gaļu; Svētku salātu recepte

 

15.decembrī būs pēdējais šī gada pilnmēness, kas dažiem cilvēkiem var būt nozīmīga diena

Precīzas salātu sastāvdaļas:

Kartupeļi – 2 gab. (palieli)
Vistas fileja – 200 grami
Sīpols – 1 gab. mazs
Olas – 4 gab.
Cietais siers – 70 grami
Majonēze – pēc nepieciešamības
Sāls, pipari – pēc garšas
Dilles, lociņi, burkāni, paprika – jebkas pēc jūsu izvēles salātu dekorēšanai.

Šie salāti ir viegli, garšīgi un ļoti vienkārši. Atliek tikai izrotāt salātus pēc savas gaumes un pasniegt uz svētku galda! Šī kombinācija ļauj viegli eksperimentēt ar dažādām garšvielām un papildinājumiem, piemēram, zaļumiem, dārzeņiem vai sieru. Salātus ar vistu un kartupeļiem var viegli pielāgot dažādām diētām, pievienojot vai aizstājot sastāvdaļas, piemēram, izvēloties vieglākas mērces vai pievienojot papildu dārzeņus.

Lai labi garšo!

 

 

Leave a Comment