4. Notīriet olas, atdaliet baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumus sarīvējiet uz smalkās rīves un uzklājiet nākamo kārtu uz salātiem.
6. Visbeidzot sarīvē cieto sieru uz smalkās rīves, pārklāj atkal visu ar majonēzi. Un sarīvē olu baltumu uz smalkās rīves un ber pāri. Tā būs pēdējā salātu kārta, ko jūs variet pēc sirds patikas izdekorēt ar zaļumiem vai ko citu.
Lasi vēl: Klasiskie Olivjē salāti ar liellopa gaļu; Svētku salātu recepte
15.decembrī būs pēdējais šī gada pilnmēness, kas dažiem cilvēkiem var būt nozīmīga diena
Tevi arī varētu interesēt
Precīzas salātu sastāvdaļas:
Kartupeļi – 2 gab. (palieli)
Vistas fileja – 200 grami
Sīpols – 1 gab. mazs
Olas – 4 gab.
Cietais siers – 70 grami
Majonēze – pēc nepieciešamības
Sāls, pipari – pēc garšas
Dilles, lociņi, burkāni, paprika – jebkas pēc jūsu izvēles salātu dekorēšanai.
Šie salāti ir viegli, garšīgi un ļoti vienkārši. Atliek tikai izrotāt salātus pēc savas gaumes un pasniegt uz svētku galda! Šī kombinācija ļauj viegli eksperimentēt ar dažādām garšvielām un papildinājumiem, piemēram, zaļumiem, dārzeņiem vai sieru. Salātus ar vistu un kartupeļiem var viegli pielāgot dažādām diētām, pievienojot vai aizstājot sastāvdaļas, piemēram, izvēloties vieglākas mērces vai pievienojot papildu dārzeņus.
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Maigās biezpiena bulciņas ar marmelādi – gardums, kas vienkārši kūst mutēby Anete Vītola
- Jāmāk nepieļaut attiecībās šādas situācijas, bet tādas kā Liene ir pilna pasaule – vīrieši gan vainigi ir visi, tikai ne patsby Anete Vītola
- Mūsu virtuves skapji vienmēr ir nevainojami tīri, nekādu tauku, netīrumu un lipīgo slāņu – viegls veids, ātri tos nomazgātby Jeļena Kuzmenko