Sanāk viendabīga masa, no kuras cepsim 2-3 milimetrus biezas pankūkas.
Lasi vēl: Super-kēkss. Nemaz negaidīju, ka izdosies tik garšīgi…
Kad pankūkas ir atdzisušas, sagrieziet tās plānās šķēlītēs.
Lielisks un interesants variants: Marinētas dilles ziemai; Vienkāršā ciema tantiņas recepte
Lasi vēl: Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā
Vienāda lieluma (aptuveni) sagriež kūpinātu desu 150 gramus, man ir salami.
Atliek tikai sajaukt salātu bļodā, pievienot 3 ēdamkarotes majonēzes un 2 ķiploka daiviņas, kas izspiestas caur spiedi.
Salāti ir gatavi, tos var pasniegt uzreiz!
Labu apetīti!
Lasi vēl: To var uzglabāt vai ēst uzreiz: es cepu sīpolus ar garšvielām un kombinēju tos ar tomātiem (pat ar veikalā pirktiem tomātiem tā ir garšīga uzkoda)
Ļoti vienkārši bet, ļoti gardi salāti!
Kā redzat, sagrieztā pankūka piešķir salātiem unikālu piegaršu un tekstūru. Tā var uzsūkt garšvielas un marinādes, ko satur salāti, pievienojot papildus garšu.
Draudzene no Japānas atklāj, kā vienkārši pagatavot suši mājās pašam. Sanāk garšīgāk nekā restorānā
Svarīgi ir, lai pankūkas būtu gatavotas līdz zeltainai krāsai un ir labi atdzesētas, pirms tās sagriež, lai nodrošinātu labāku tekstūru un izvairītos no mitruma ietekmes. Ja tās ir pārāk mīkstas, tās var kļūt par maigu.