Sasmalciniet dažus zaļumus, tie salātiem piešķirs svaigumu un spilgtumu.
Salāti gatavi, atliek vien pagatavot mērci. Skābajam krējumam pievieno tējkaroti sinepju, nedaudz sāli un piparus pēc garšas.
Garšojiet salātus, samaisiet un pasniedziet.
Pavasarī peonijām patīk organiskais mēslojums: pateicībā saņemsiet bagātīgus ziedus
Neskatoties uz šo pagatavošanas vieglumu, salāti sanāk ļoti garšīgi – viegli, sulīgi, ar harmonisku garšas kombināciju!
Lasi vēl: “Atklās zelta krājumus”: 2024. gada pavasara sākumā 4 zodiaka zīmes gaida naudas pārpilnība
Šie Ķīnas kāpostu salāti ar šķiņķi var izrotāt jebkuru svētku galdu!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā nekad nevajadzētu mest pelmeņus verdošā ūdenī – kļūda, ko pieļauj teju visiby Rinalds Bergmanis
- “Vīra efekts”: Kā sievietes uzplaukst pēc šķiršanās. Dalos savā pieredzēby Rinalds Bergmanis
- Bērni un mazbērni nevarēja ierasties uz vecmāmiņas dzimšanas dienu: es izdomāju plānu, kā glābt svētkusby Rinalds Bergmanis