Visu sagriezu un gatavs, pat vārīt salātiem neko nevajag: bieži gatavoju to vakariņās 5 minūtēs!

Sasmalciniet dažus zaļumus, tie salātiem piešķirs svaigumu un spilgtumu.

Salāti gatavi, atliek vien pagatavot mērci. Skābajam krējumam pievieno tējkaroti sinepju, nedaudz sāli un piparus pēc garšas.

Garšojiet salātus, samaisiet un pasniedziet.

Pavasarī peonijām patīk organiskais mēslojums: pateicībā saņemsiet bagātīgus ziedus

Neskatoties uz šo pagatavošanas vieglumu, salāti sanāk ļoti garšīgi – viegli, sulīgi, ar harmonisku garšas kombināciju!

Lasi vēl: “Atklās zelta krājumus”: 2024. gada pavasara sākumā 4 zodiaka zīmes gaida naudas pārpilnība

Šie Ķīnas kāpostu salāti ar šķiņķi var izrotāt jebkuru svētku galdu!

Leave a Comment