Visums vēro katru tavu vārdu: ja nevēlies lauzt savu likteni, tad nekad nesaki 5 blokfrāzes

Kas ir laime? Galu galā tā būtībā ir dīvaina parādība.

Dažiem tas vienkārši ir pietiekami daudz miega naktī un nejūt sāpes. Dažiem dzerot tīru ūdeni. Dažiem tas nozīmē kuģot ar jahtu un ar kausu smelt melno kaviāru.

Galvenais, lai Visums katram cilvēkam dod iespēju būt laimīgam. Tas ir priekš sevis, lai būtu tas, kurš jūt laimi. Cita lieta, ka cilvēks pats dara visu, lai nepiedzīvotu laimi: aizbaida, nepamana, iet garām, slēpjas zem baiļu segas, neticības saviem spēkiem utt.

Viens no dedzīgākajiem laimes iznīcinātājiem ir noslēgtība visam jaunajam, kad cilvēks dzīvo savā ierastajā kastē un pat degunu neizceļ. Viņš sapņo būt laimīgs, runā par laimi, bet deguns joprojām ir vecās problēmās, domās un pārdzīvojumos.

Un laimi atbaida arī cilvēka nepatiesība. Šī ir prasme, kad cilvēks ir viss negatīvs un miljards ērkšķu. Nav ko viņu pārsteigt, neko iedvesmot, viņš jau visu zina, nekas viņam neizdosies, viss jau ir izgrābts un izjaukts, kas ir labi.

Papildus šiem diviem biedētājiem ir arī frāzes, ar kurām mēs šaujam laimi kā no granātmetēja.

Frāzes, kuras jāizmet tuvākajā atkritumu tvertnē.

Atgādināšu, ka mūsu domas veido mūsu apziņu un attieksmi pret pasauli. Caur domām mēs radām sev pasauli, kurā dzīvojam. Bet to, ko mēs sakām, dzird Visums. Viņai vienkārši nav laika rakņāties tavā galvā, viņa prot klausīties un visu lieliski dzird. Ja jūs to atkārtojat bieži, tad, ticiet man, viņa noteikti klausīsies un darīs, kā jūs prasīsiet.

SKAISTUMS

Es jau runāju par skaistumu un to, ka šeit ir stingri aizliegts sūdzēties Visumam par saviem trūkumiem. Īsāk sakot: kad jūs pastāvīgi skaļi sakāt, ka esat resns un neglīts, tad Visums to uztver kā jūsu piekrišanu jūsu pašreizējai situācijai un notur jūs šajā formā un tādā formā. Viņa nesaprot, ka tas ir sarkasms un jūsu slepenā vēlme kļūt slaidai un kaut kā pārveidoties. Tāpēc jums ir skaidri jārunā par to, kāpēc un kāpēc jums ir nepieciešams zaudēt svaru, ko tieši nesīs izskata izmaiņas utt.

ES TO NEDARĪŠU

Es nekad to nedarīšu (es nekad nedarīšu šo un līdzīgus). Visumam šī frāze ļoti nepatīk. Vai Tu zini kāpēc? To pasakot skaļi, jūs automātiski nostādāties visaugstākā radītāja pozīcijā, kuram ir tiesības kontrolēt dzīvi un likteni, valdīt un lemt. Lai apbēdinātu šādu cilvēku, kurš augstprātīgi pasludināja sevi par ārštata radītāju, liktenis noteikti sagādā pārsteigumus tādu situāciju veidā, par kurām iepriekš tika teikts: “Es nekad neesmu.” Lai cilvēks pēkšņi nonāk šajās kurpēs, iziet tam cauri un saprot, ka nav labi spriest, ka nevar spriest par citiem cilvēkiem un izlemt, kā viņi ir labāki vai sliktāki, un tajā pašā laikā liekot sevi soli augstāk. Ja šo frāzi nevar aizstāt ar neko citu, tad, lūdzu, precizējiet, par ko tieši jūs runājat un kurā brīdī: iemesli, viedoklis utt.

KAUT MAN BŪTU TAVAS PROBLĒMAS

Kaut man būtu tavas problēmas! “Jūs vienmēr esat laipni gaidīti saņemt un parakstīties,” – visbiežāk Visums tieši šādā veidā reaģē uz tiem cilvēkiem, kuri augšā runā par citas personas likteni, nezinot nianses un visas grūtības, kas cilvēkam bija jāpārvar. cauri.

Jā, iespējams, no malas izskatās jocīgi, kā cilvēks nevar izdarīt izvēli un pamest kādu, kas mokās. Tikai šajā laikā jūs vicināties un tad doties savā klusajā dzīvē. Bet cilvēkam var nebūt kur iet, bet viņam tā ir trauma, un viņš ir tik apmaldījies, ka ir bail pat domāt par savu turpmāko dzīvi.

Noteikti runājiet konkrēti par situāciju, piedāvājiet palīdzību, ja iespējams, pārrunājiet, ko cits cilvēks varētu darīt, ja viņš būtu stiprs, drosmīgs un viņam būtu citas iespējas. Kaut ko tādu, bet ne aizmuguri, piemēram, kādas muļķības!

Tas jo īpaši attiecas uz iekšēju skaudību par kāda cita labo dzīvi. “Kaut man būtu jūsu problēmas, viņa nevar izvēlēties dimantus!” Vai varbūt viņa par šiem dimantiem maksā ar savu jaunību un smiekliem? Vai varbūt viņš viņu dievina vairāk par jebkuru uz pasaules, jo nav neviena mīļāka, jo visi nomira vai kas cits.

Lasi vēl: Šīs četras zodiaka zīmes saņems negaidītu peļņu 2023. gada decembrī

Lasi arī: “Lielās tumsas” pareģojums 2024. gadam: vecā šamaņa brīdinājums cilvēkiem

Mēs nezinām citu cilvēku dzīves, mums ir dota sava. Un arī mums ir dots savs liktenis. Nauda un bagātība ir pavisam cita lieta. Ne visi spēj tos morāli izturēt, tāpēc tie netiek doti katram sastaptajam.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment