Mūsu sievietes joprojām turpina nēsāt šīs lietas, kas ārzemēs jau sen izmestas

Katras sievietes garderobē ir jābūt bāzei, taču dažas to nemaina ļoti ilgi, uzskatot, ka elementāras lietas vienmēr ir aktuālas. Varbūt viņiem kaut kādā ziņā ir taisnība, bet arī bāzes lietu stils un modelis laika gaitā mainās, tāpēc arī tās kļūst novecojušas.

 

Problēma ir tā, ka tad, kas šīs lietas nolietojas, daudzas mūsu sievietes turpina pirkt tieši tādas pašas lietas. Vēlamies pastāstīt, kādas lietas vairs nevar nēsāt un labāk tās nomainīt pret jaunām.

 

Likras zeķubikses

Katra sieviete pazīst caurspīdīgas zeķubikses, kas mirdz spožāk nekā vītne Ziemassvētku eglītē. Likra tikai sabojā pieguļošas zeķubikses un ļoti izceļas fotogrāfijās.

Turklāt šāds mirdzums padara vizuāli resnāku un izskatās lēts. Tāpēc veikalā izvēlieties zeķubikses, kas ir bez likras. Svarīgi ir tikai tas, lai zuķubikšu tonis saplūst ar jūsu ādas krāsu…

 

 

Cieši pieguļoša balta blūze

Katras sievietes garderobē jābūt baltai blūzei. Bet īsas baltas blūzes, un vēl ar iešuvumiem, sen vairs nav mode.

Lasi arī: 8 detaļas 50-gadnieces apģērbā, kas izskatās lēti un padara dāmu vecāku

Jūs varat izskatīties eleganti un sievišķīgi, neietinot savu figūru audumā, caur kuru ir redzams veļa. Šodien aktuāli ir krekli ar brīvāku piegriezumu bez iešuvumiem, kas izskatās viegli un dabiski.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment