Mēģinot zaudēt nevainību ar bārā satiktu meiteni viņš(25) piedzīvoja šo!

25-year-old-virgin-trying-to-lose-his-virginity-instead-discovers-a-surplus-of-vomit-kif

Piedāvājam kādu smieklīgu, bet arī mazliet bēdīgu stāstu, kā 25 gadus vecs puisis mēģināja zaudēt nevainību. Vismaz būs ko atcerēties! Ar šo stāstu viņš pats dalījās internetā tikai nesen.

Es vienmēr esmu bijis kautrīgs un depresīvs– runāšana ar cilvēkiem vienmēr sagādājusi problēmas. Vēl grūtāk man ir runāt ar sievietēm. Pietam es neuzskatu, ka esmu pietiekami pievilcīgs, lai sievietes ieinteresētu.

Esmu 25 gadus vecs un nevainīgs. Es nekad neesmu ne skūpstījis meiteni, ne turējis kādas roku. Tāpēc nodomāju, ka darīšu to, ko visi parasti dara filmās, došos uz bāru un ļaušos tam, kas notiks. Es nedzeru, bet esmu lasījis, ka tas padara cilvēku mazāk kautrīgu. Kas gan varētu noiet greizi?

Ir piektdienas vakars un es nolēmu doties uz centru un atrast kādu jauku bāru, kurā ir daudz cilvēku. Ierodos ap sešiem vakarā, nosēžos pie bāra letes. Dāma aiz letes jautā, ko es vēlētos, bet tāpēc, ka es nedzeru, man nebija ne jausmas un es vienkārši pateicu viņai, ka šī ir mana pirmā reize.

Viņa sāk saukt dažādus alus, kokteiļus, “šotus” un citus dzērienus, kuru nosaukumus es nespēju atcerēties. Es nolēmu, ka pamēģināšu mazliet no visa un skatīšos, kas man patiks.

Es sāku ar alu, vienīgo ko zinu– Molsen Canadian. Tas garšoja briesmīgi, bet viņi visi tā garšo. Es turpināju dzert vienu pēc otra, jaucot dažādus alus, kokteiļus un šotus. Pēc trešā man kļuva slikti, tualetes izlietnē izvēmos un jutos labāk.

Ir jau 1 naktī un es nezinu, cik esmu izdzēris. Es esmu vēmis jau vismaz 4 reizes un joprojām vienīgā sieviete ar ko esmu runājis ir bārmene aiz letes.

Ejot ārā no bāra es nokritu, manas brilles aizlido, bet kāda sieviete tās paceļ un uzliek man atpakaļ, pat pajautā vai man viss ir kārtībā. Es atbildu, ka jā, vienīgi esmu par daudz iedzēris.

Mēs abi izdodamies ārā un sākam iet, viņa jautā, kurp es dodos. Saku, ka došos ar vilcienu mājās. Viņa sagrābj manu roku un pievelk sev klāt, apskauj mani un saka, ka vilcieni tik vēlu vairs nekursē un piedāvā palikt pie viņas pa nakti.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas notika, kad viņi nokļuva meitenes dzīvoklī:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">boz</cite>

    Satiksimies, pavemsim….

  • <cite class="fn">Andis</cite>

    Tas, ka 25 g. puisis bija nevainīgs tas ir relatīvs jēdziens. Jo droši bija seks virtuāli un nevienu reizi vien. Var būt arī kaut ko piedzejojis vai izpušķojis šajā stāstā.Nevajag dzert, kad jamīlējas, īpaši vīriem, protams, ka arī sievietēm. Večiem no alus nestāv, sievietes var palikt stāvoklī & piedzemdēti bērnus ar attīstības traucējumiem, pēc tam maksājot pat to visu atlikušo dzīvi.

  • <cite class="fn">Maris</cite>

    Kas taa par milu bez fekalijam,pretigi,Ligo svetkiem veltita tema ?

  • <cite class="fn">Auns</cite>

    Satiktos skaidrā un ļautu viņai labot briesmīgo pirmo pieredzi.
    Bet vispār tīri jautri palasīt kā citiem gadās.

Leave a Comment