Žēl, ka neviens iepriekš neieteica šos trikus ar veco krēmu; Tagad es vairs neizmetīšu nevienu tūbiņu (dalos ar trikiem)

Es nesteidzos izmest vecos ādas kopšanas krēmus, pat ja uz iepakojuma ir norādīts, ka to derīguma termiņš ir beidzies.

Tam vienmēr atradīsies pielietojums. Patiesībā ar šādiem krēmiem var paveikt daudzas noderīgas lietas ikdienā. Vai ir jēga izmest labu produktu? Es domāju, ka nē. Lai gan es tos vairs neuzklāšu uz ādas, tie joprojām var būt noderīgi.

Svarīgākais ir zināt, kā izmantot krēmu, kam beidzies derīguma termiņš, un jūs būsiet pārsteigts par tā iespējām!

Lasi vēl: Kāpēc saimnieces nevar vienoties par maizes pievienošanu kotlešu maltās gaļas masai

Es piedāvāju jums apskatīt savu sarakstu, kurā ir norādīti veidi, kā izmantot krēmu, kas vairs nav derīgs higiēnas kopšanai.

 

Pirmais veids.

Izstiepjam apavus, kas berž ādu.

Pazīstama situācija – pērkot apavus, jūs tos pielaikojat, un viss šķiet ideāli. Bet pēc pāris dienām jūsu jaunā lieta sāka radīt problēmas berzes veidā. Un žēl to nest atpakaļ, jums tas ļoti patika, un tas ir neērti valkāt… Steidzami kaut kas jādara!

Ir izeja, un tā ir vienkārša. Jums tikai jāuzklāj noteikts daudzums krēma tieši tajās apavu vietās, kur berž pēdas. Tālāk vienkārši pastaigājieties pa māju.

 Pēc pusstundas jūs sapratīsiet, ka jaunā lieta ir kļuvusi mīkstāka, un par berzi nevar runāt.

Rulete bez miltiem ir kā maigs paradīzes mākonītis: bezsvara un nepieklājīgi perfekts 

Otrais veids

Armatūrai un jaucējkrāniem piešķiram īpašu spīdumu.

Šī nav ļoti populāra metode mājsaimnieču vidū, un pilnīgi velti! Efekts ir vienkārši pārsteidzošs.
Krēms darbojas kā sava veida abrazīvs līdzeklis. Kas mums jādara? Mēs vienkārši uzliekam nedaudz uz salvetes un sākam ar to apstrādāt visas virsmas, kas ir izgatavotas no hroma.

Jums nav jādara nekas cits, kā tikai enerģiski noslaucīt. Es zvēru, pēc tam jūs varēsiet redzēt savu atspulgu. Un jaucējkrāniem tā ir arī profilakse – mēs pasargāsim krānus. No kā, jūs jautājat. Principā aizmirstiet, kas ir minerālu nogulsnēšanās. Ikdienā – kaļķakmens.

Labākās metodes un triki gan tikai sekos!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment