Žēl, ka neviens iepriekš neieteica šos trikus ar veco krēmu; Tagad es vairs neizmetīšu nevienu tūbiņu (dalos ar trikiem)

Trešais veids

Jūsu personīgais spa. Mēs ražojam augstas kvalitātes skrubi.

 

Nesteidzieties izmest krēmu, pat ja tas ir kļuvis pārāk vecs. Jā, iespējams, tam vairs nav tāda paša efekta, bet kopā ar citām sastāvdaļām tas jums joprojām noderēs! Veiksim dažas ķimikālijas un pagatavosim oriģinālu skrubi sejas ādai, nevis tikai sejai.

Kā to pagatavot? Paņemam šķipsniņu jebkuras kafijas, galvenais, lai tā ir šķīstoša. Mums jāsajauc kafija ar nelielu daudzumu krējuma. Mēs iegūstam viendabīgu masu.

Nebaidieties eksperimentēt! Skrubim var pievienot dažāda veida eļļas kosmētikai, ja nav alerģijas, ir jēga pievienot medu. Tā arsenālā ir daudz noderīgu lietu. Nav brīnums, ka lielie ražotāji to aktīvi izmanto.

Šeit viss ir bez fantāzijas, pa druskai no katras sastāvdaļas. Lietošanas metode ir klasiska. Viņi to uzklāja, veica vieglu masāžu un rūpīgi noskaloja.

Ceturtais veids

Mēs rūpējamies par apaviem.

Atkal atgriezāmies pie apavu tēmas. Krēms ir tieši tāds – krēms. Un jūsu ādas krēms spēj radīt brīnumus ar zābakiem, zemām kurpēm un apaviem. Es pat domāju, ka kosmētiskais krēms dod pamatu slaveniem apavu izstrādājumiem.

Procedūra ir tieši tāda pati kā ar apavu krēmu. Uz virsmas uzklāj plānu kārtu ar sūkli. Pēc tam pagaidiet, līdz krēms uzsūcas.

Tas ir viss! Apavu āda kļūs neticami mīksta, uzlabosies tās izskats un kopējais nodiluma mūžs. To var darīt regulāri, jo biežāk, jo labāk.

Kāpēc saimnieces nevar vienoties par maizes pievienošanu kotlešu maltās gaļas masai

Piektais veids

Rūpīga ādas izstrādājumu kopšana.

Ja vēlaties uzlabot savas rokassomas, iecienītākās jakas vai maka izskatu, kas izgatavota no īstas ādas, palutini tos ar mūsu publikācijas varoni. Ļaujiet man atkārtot sevi – āda ir āda. Tas, kas ir labs jūsu ādai, būs labs arī jūsu sadzīves priekšmetiem. Uzlabosies to izskats, tie izskatīsies jaunāki un kvalitatīvāki. Šis ir tik vienkāršs, bet ļoti pievilcīgs spīdums.

Noslēpums, kā saglabāt jaunību: sieviete, kura 70 gados izskatās kā 35, atklāj savu metodi

Ko jūs darāt ar šāda veida līdzekļiem? Vai jums ir savas dzīves viltības un viltības? Noteikti dalieties ar mani savā pasaulīgajā izpratnē!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment