Zelta vārdi: lūk, kāpēc laimīgi pāri nepublicē savas attiecības sociālajos tīklos

kmkjjnjk

Mēs dzīvojam savādā laikā, kad viens statuss internetā nozīmē vairāk nekā tas, kas notiek realitātē.

Cilvēki nedomājot vērtē savu draugu dzīves tikai pēc tā, kādas fotogrāfijas un statusus viņi publicē soctīklos. Un bieži vien kļūdās.

Ja tev šķiet, ka cilvēki, kuri ikvienu savas personīgās dzīves sīkumu reklamē sociālajos tīklos, ir laimīgi, tu kļūdies. Un, ja arī tu bieži publicē foto un savas dzīves aprakstus internetā, un esi iestāstījis sev, ka tava dzīve ir laimīga – arī tev vajadzētu šo to apdomāt.

Šajā rakstā vari pārliecināties par to, kāpēc vislaimīgākie pāri (un arī brīvie cilvēki) ar savām attiecībām un dzīvēm internetā nelielās un patur tās pie sevis.

 

1.Kad divi cilvēki ir apmierināti ar savām attiecībām, viņi dzīvo šeit un tagad. Ja reālajā dzīvē viss ir labi, tu vienkārši neredzi jēgu tērēt laiku, lai rakstītu postus, kuros centies citiem pierādīt, ka patiešām esi laimīgs un apmierināts ar savu otro pusīti.

2. Laime nozīmē vienkārši to, ka divu cilvēku starpā valda laba saprašanās, nevis to, ka tev nepārtraukti jāpublicē jūsu mīlestības pierādījumi.

 

Lasi arī: Večuks ieraudzīja divas kailas meitenes peldamies viņa dīķī. Tas, ko viņš pateica, bija vienkārši satriecoši!

 

3. Jums nekas nevienam nav jāpierāda. Ja divi cilvēki jūtas laimīgi un mīlēti, kāpēc gan viņiem vēl būtu jāuztraucas, ko domā citi? Viņi ir kopā tāpēc, ka to vēlas, nevis tāpēc, lai varētu nomainīt attiecību statusu savā sociālo tīklu profilā.

 

Un pats galvenais

4. Pētnieki ir atklājuši, ka cilvēki, kuri neizmanto sociālos tīklus, kopumā ir laimīgāki, jo viņiem nav pastāvīgi sevi jāsalīdzina ar kolēģiem un draugiem, kuru dzīves atspoguļojums internetā vienmēr šķiet labāks un aizraujošāks nekā mūsu dzīve. Mēs bieži aizmirstam pašu galveno – mūsu īstā dzīve, attiecības un jūtas ir daudz svarīgāka nekā iluzora atzinība un “laiki” sociālajos tīklos.

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aigars</cite>

    Apkures sezona jau klauvē pie durvīm, dažās mājās jau ienākusi, strauji pieaugs komunālo pakalpojumu rēķini, sevišķi, ņemot vērā vasaras vidū palielināto PVN. Reģistrējies Rietumeiropas lielākajā loterijām un saņemsim katrs pa biļetei: http://ej.uz/bp94 Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment