Zelts, nevis sviestmaizes. Tās ir pirmās kas tiek apēstas uz svētku galda

Sīpolu un zivis liek bļodā, pievieno sāli un piparus pēc garšas, pievieno majonēzi un visu kārtīgi samaisa. Ar iegūto maisījumu bagātīgi izklāj uz maizes šķēlītēm, pārkaisa ar rīvētu sieru un liek uz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 7 minūtēm.

 

Apbrīnojami gardas sviestmaizes ar gardu zeltainu garoziņu ir gatavas!

Sastāvdaļas:

Polloka fileja – vairāki gabali

Maize – 5 šķēles

Sīpols – 1 gab

Majonēze – 1-2 ēdamk. karotes

Siers – pēc garšas

Sāls – pēc garšas

Sasmalcināti pipari – pēc garšas

 

Polloks / menca ir plaši pieejams un relatīvi lēts salīdzinājumā ar citām zivīm, kas padara to pieejamu plašākam cilvēku lokam. Noteikti izmēģini.

Pasniedz, ēd un baudi! Gatavojiet kopā ar mums un ieprieciniet sevi un savus mīļos ar gardu ēdienu. Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment