Zemeņu ievārījums gatavs ātri un veiksmīgi – tikai 15 minūtēs; noslēpums slēpjas sagatavošanā

Jūnijs ir brīnišķīgais laiks sulīgu un saldu zemeņu sezonai. Šīs ogas piedāvā daudz iespēju pagatavot gardus desertus un konditorejas izstrādājumus!

Šodien es ierosinu gatavot zemenes ievārījumu. Tas iznāk caurspīdīgs, saglabā zemenes veselas un krāsainas. Esmu pārliecināta, ka šī recepte būs iecienīta visās mājsaimniecībās!

Zemeņu ievārījums ir garšīgs un populārs konservējums, ko bieži gatavo vasarā, kad zemenes ir auglīgas. Šis spilgts sarkanbrūnais ievārījums ne tikai baudāms uz maizītēm vai pankūkām, bet arī ideāli piemērots kā dāvana vai priekšārpusē viesiem.

Lauvām lieliska diena, bet Jaunavai jādomā par finansēm; Dienas horoskops 16. jūnijam visām Zodiaka zīmēm

Lai radītu šo gardumu, ir nepieciešams vārīt zemenes…

Zemeņu ievārījums ir salds un skābs konservs, kas gatavots no svaigām zemenēm, un citām sastāvdaļām. Zemenes tiek vārītas līdz tās izplūst sīrupā, kas padara ievārījumu biezu un bagātu.

Zemeņu ievārījumu var lietot uz maizītēm, pankūkām, kā garnējumu desertiem vai kā piedevu biezpiena sieram vai saldējumam, piešķirot tiem bagātu, saldu un skābu garšas pieredzi. Un ne tikai!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Sastāvdaļas:

zemenes – 1 kg
cukurs – 1 kg
ūdens – 2 ēd.k.
citronskābe – 1/3 tējk

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment