Zemeņu ievārījumu gatavoju tikai pēc šīs receptes, citas nemeklēju – saglabājas zemeņu garša un smarža. Un bez biezinātāja tas ir biezs

Un es to iesaku ikvienam – visi ir apmierināti ar recepti, un viņi brīnās, kāpēc viņi to iepriekš nav gatavojuši. Tiek pagatavots garšīgs ievārījums, un tas ir vienkārši – un ogas ir veselas, ar patiesu zemeņu garšu un aromātu.

Un ievārījums izrādās biezs – ļoti biezs bez biezinātāja. Un metode ir vienkārša – pat slinka, un jums nav nepieciešams nekas, izņemot zemenes un cukuru. Lai gan – nedaudz iedvesmas un zemeņu noskaņas. Vienkārša recepte, ko zina daudzi, bet ne visi: lai noder.

Zemeņu ievārījums: recepte + sastāvdaļas. Un mazi triki

Triks nr.1.

Zemenēm nepatīk ūdens. Precīzāk, viņš mīl – tāpēc uzsūcas. Un tas sāk to darīt, tiklīdz mēs sākam to mazgāt, kad ievietojam to ūdens traukā. Tāpēc zemenes nomazgājiet ātri, zem tekoša ūdens – lai nav laika savākt ūdeni 🙂 Vai caurdurī pa mazām porcijām, kārtīgi sakratot.

Triks nr. 2.

Zemeņu ievārījumam nepatīk ūdens. Un mums bieži nepatīk šāds ievārījums – lai gan tas var būt ļoti garšīgs . Bet – bez ūdens tas garšo vēl labāk.

Vērsi gaida pozitīvas pārmaiņas, bet Stēlniekam veiksies mīlestībā; Globas nedēļas horoskops no17. līdz 23. jūnijam

Kāpēc ievārījumam izmantot ūdeni? Ēdiet zemeņu sulu: jūs varat pagatavot pārsteidzoši garšīgu ievārījumu savā sulā. Un pats galvenais, tiek saglabāta zemeņu garša un smarža. Un – ogas paliek neskartas un nezaudē savu formu. Saglabājas rubīnsarkanā krāsa – ievārījums nekļūst tumšāks un brūns.

 

Tāpēc mēs vienkārši pārklājam zemenes ar cukuru un atstājam uz vairākām stundām un pat uz nakti. Vienmēr vēlu vakarā aizmiegam, no rīta ieslēdzam ievārījumu, lai vārās – veidojas daudz, daudz sulas.

Visu cukuru neliekam – apmēram pusi, divas trešdaļas – atkarīgs no zemeņu tilpuma. Pārējo pievienojiet gatavošanas laikā.

Kāpēc ir tā, ka? Pašā sākumā, kad zemenes sāk gatavoties, var piedegt pārāk biezs sīrups, un zemenēm nepatīk maisīt – tās zaudē formu.

Vāra 1:2 (daļa cukura, divas daļas ogu). Bet – ar košāku garšu, 1:3 darbojas – bet tas ir nedaudz mazāk biezs, bet man garša patīk labāk.

Un, lai ogas saglabātu savu formu, ir nākamais triks.

Triks nr. 3.

Ar to mums bija jāsāk. Ideāli piemērots zemenēm – zems un plats katls.

Atsaucoties uz mūsu vecmāmiņām, uz kurām tādos gadījumos ir modē atsaukties, tas ir vispareizākais variants, nevis tāpēc, ka nebija katliņu.

3 zvaigžņu zīmes, kuras 2024. gada vasarā piedzīvos labu karmu

Šī ir ideāla forma: iztvaikošana ir augsta, gatavošanas temperatūra ir zema, sildīšanas zona (un iztvaikošana, jā) arī ir augsta.

Un tas atdziest (un tas ir arī svarīgi) – ātri. Un tas nepārgatavojas, mazāk piedeg un ātri kļūst biezs. Līdz ar to mums ir sava “zemeņu” katls– neviens katliņš to nevar aizstāt.

Lasi vēl: Vai kartupeļiem ir jāgriež nost ziedi, un kāpēc to darīt?

Noderīgs padoms: lai vienmēr būtu nauda ogu iegādei sezonā, ir jāprot ietaupīt. Es kaut kā aprēķināju, ka es ietaupu līdz desmit tūkstošiem gadā uz reklāmas kodiem un naudas atmaksām — tik daudz ievārījuma burku jūs varat satīt!
Vai jūs jautāsiet, kur tās var dabūt, šīs naudas atmaksas un protokolus? Personīgi es tos ņemu šeit un iesaku jums!

 

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment