Zinātniski pierādīts: sākt darba dienu pirms 10:00 ir SPĪDZINĀŠANA!

1

Zinātnieks Pauls Kellijs no Oksfordas universitātes ir atklājis mūsdienu visbiežāk sastopamo spīdzināšanas formu – darba laiks.

Tas ir kaut kas, kas ietekmē lielāko daļu sabiedrības. Mūsu ķermenis darbojas pēc bioloģiska taimera, kas ir zināms kā diennakts ritms. Tas ir ķermeņa pulkstenis, kas ir ģenētiski ieprogrammēts cikls, kas regulē smadzeņu aktivitāti, enerģijas līmeni, hormonu ražošanu un laika uztveri.

Un izrādās, ka, sākot darba dienu pirms 10:00 no rīta, mēs sevi spīdzinām!

Lasi vēl: Modinātāji, kas nekad neļaus aizgulēties

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādēļ tas tā ir!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aizpildi savu laimīgo biļeti jau šodien un pārvērt dzīvi sapnī! http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Prātā nāk pamācošs stāsts. Kāds dziļi ticīgs vīrs, kurš visu mūžu smagi strādājis, bet dzīvojis nabadzībā, nomirst un nonāk pie Debesu vārtiem. Satiek Dievu un pārmetoši tam jautā – kā ta nākas – visu mūžu strādāju, pildīju baušļus, gāju uz baznīcu, kur atdevu desmito tiesu. Lūdzu tevi, lai palīdzi izrauties no nabadzības, lai ģimenei nav jābadojas. Bet tu man neko nepalīdzēji. Dievs esot atbildējis – bet tu vismaz reizi būtu loterijas biļeti nopircis…
    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 50 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam?

Leave a Comment