Žurnālists pierakstīja pēc dzērājšofera izraisītas autoavārijas, mirstošas meitenes pēdējos vārdus. Raud viss internets…

Viņa tika baisā autoavārijā un trumas bija bīstamas dzīvībai. Tomēr viņai bija dažas minūtes, lai pateiktu savai mātei sāpīgus un aizkustinošus vārdus, kurus nejauši dzirdēja un ierakstījis klātesošais žurnālists. To viņa sacīja pirms savas nāves…

“Es devos uz ballīti un atcerējos tavus teiktos vārdus – nelieto alkoholu! Es dzēra sulu visu vakaru. Tu teici, ka esi lepna par mani un tieši tā es arī jutos.

Tu teici, ka nedrīkst sēsties iereibušai pie auto stūres. Lai gan mani draugi vienmēr darīja pretējo. Tev kā vienmēr bija taisnība.

Kad ballīte beidzās neviens vairs nedomāja viņš dzēra vai nē. Es droši devos pie savas automašīnas un nemaz nenojautu par sekojošajām briesmām…

‘’Puisis, kurš bija šīs avārijas vaininieks, bija ļoti stiprā alkohola reibumā.”, – es dzirdēju šos vārdus no policijas virsnieka. Apkārt man bija peļķe ar asinīm… ar manām asinīm. Mammīt, es centos darīt visu, lai tev nebūtu jāraud!

“Šī meitene mirs!” – sauca ārsti. Viens puisis nolēma dzert pie auto stūres un traukties lielā ātrumā, bet miršu es! Es nespēju pateikt ko es šobrīd jūtu. Man jāmirst dēļ tā, ka viens idiots dzēris piesēdās pie stūres?

Mammu, lūdzu nežēlo mani! Pasaki lūdzu manai māsai, lai viņa neraud un lai tētis paliek tik stiprs kā vienmēr. Es lidoju uz debesīm. No turienes es par jums parūpēšos.

Apsolu. Varbūt to puisi neviens nav mācījis, ka dzēris pie auto stūres nedrīkst sēsties. Bet tu mani māciji – un tas ir pareizi.

Mammu, es jūtu kā mana elpa kļūst vārgāka. Šīs ir manas dzīves pēdējās minūtes: es gribu, lai tu man esi blakus. Es gribu turēt tavu roku līdz brīdim, kad miršu. Es gribu tev pateikt, ka ļoti tevi mīlu. Ar Dievu, mammu!”

Kamēr šī meitene mira žurnālists visu pierakstīja katru viņas vārdu. Lūdzu, dariet visu lai šādi negadījumi uz ceļiem nenotiktu! Tas ir tikai sekundes jautājums līdz kāds tevis dēļ var iet bojā…

Lasi vēl: Pārdaugavā dzērājšoferis bez tiesībām pārvadā bērnus

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment