ASV ģenerālis saka, ka karš tuvākā nākotnē esot neizbēgams; Tas būšot ātrs un šausmīgs

U.S. soldiers patrol a road in Diwaniya, 180km (112 miles) south of Baghdad April 15, 2007. REUTERS/Imad al-Khozai (IRAQ)

Domājot par iespējamo karu, pārņem šausmas, jo tas nelīdzinātos nekam, kas ir piedzīvots agrāk.

ASV bruņoto spēku vadība ir atklājusi savas prognozes, ko varētu sagaidīt, ja sāktos karš. Viņi uzskata, ka militārs konflikts valstu starpā tuvākā vai tālākā nākotnē ir neizbēgams.

Neskaitot valstu agresiju, karā varētu tikt iesaistīts arī mākslīgais intelekts un tā saucamie “viedie” ieroči.

Ikgadējā ASV Armijas asociācijas sanāksmē, kas notika Vašingtonā,  ģenerālmajors Viljams Hikss norādīja, ka konflikts, kas varētu notikt tuvā nākotnē, būs ļoti ātrs un ar daudz upuriem, un ASV nebūs tā, kas varēs visu apturēt. Notikumu gaitas ātrums, viņaprāt, ierobežos viņu iespējas. Nākotnē mašīnas pašas spēs ļoti ātri pieņemt lēmumus, un būs grūti tikt ar to galā, tāpēc arī mainīsies attiecības starp cilvēku un mašīnu.

Jāpiebilst gan, ka militārās jomas pārstāvji tradicionāli visos laikos un visās valstīs nākotni iezīmējuši drūmākās krāsās, lai iegūtu papildus resursus militārai jomai, tāpēc ASV militārās vadības uzskati nav jāuztver kā akmenī cirsta patiesība.

Lasi arī: Putina līdz šim draudīgākais brīdinājums Eiropai: Krievija pirmo reizi publicē attēlus, kuros redzama atombumba Sātans 2

Šķir otru lapu, lai sīkāk iepazītos ar ASV militārās vadības prognozēm

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">uldis</cite>

    Manuprāt tas jenkijs ir pillā, vai “galvu saspiedis” !!!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tie mēdiji bled ir idioti,kāda s..a pēc šitāda ažiotāža jātaisa?Viens amerikosu dulburs muld nejēdzības,šitie tik publicē,nu stulbeņi.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Vairāk izskatās ka paši gatavojās karam neviss krievi.

  • <cite class="fn">http://bit.ly/2fxj60V</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcināta rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīte draugu lokā un nedēļas atvaļinājums kādā no slēpošanas kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

  • <cite class="fn">xyz</cite>

    Karsh tieshaam shkjiet neizbeegams, bet ne jau krievi ko uzsaaks – paaraak lieli gljeevulji un zakjapastalas, brauc tikai ar muti. Arii amerikaanjiem un NATO nav nekaadas vajadziibas peec villoshanaas.
    Kara draudi naak no nusulnanjiem. Liidz shim taa bijusi tik taada bleenjoshas saliidzinot ar to, kas var notikt. Vinji var izraisiit kjiimisku, bakterologjisku teroru, kas var prasiit praatam neaptverami lielus zaudeejumus.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Nepļūti!! Neko sevišķi ar karu uzsākšanu krievi neizceļas…bet visi ,kuri līduši Krievijā dabūjuši pa muti un zaudējuši teritorijas.Un runājot par krievu ,kā TU saki ,””gļēvulību”” ,tad domājams ,diez vai kādam esi spējīgs pateikt to acīs!??:):)

  • <cite class="fn">Praktiskais Latvietis! :)</cite>

    Ģenerāli piever muti! sataisīji sūdus sīrijā!tad nedirs !Krievs aiz tevīm visu savāca!Tagad gribi mums līst iekšā,mums tak nav naftas sūkņa!Kaut kas nepatīk vācies prom!SĀC KAROT AR TRAMPU!!!!Mutes Bajārs atradies!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Varbūt ateikties no FACBOOk…..nebūs intelektuālā kara…kādēl’man būtu jācieš personīgi no ASV prezidenta vēllēsānām un to darbības cīn”am,neesmu intelektuālais vergs….savu brīvību nevajag uzspiest citiem…….es labprāt izdzēstos no Facebook….neatradu tādu opciju

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    krievija publicēja atombumbas attēlu.Un tad ?
    Slepkavas jeņķi tās uzmeta Japānai un noslaucīja Nagasaki un Hirosimu.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    tikko uzrodas kāds jeņķu ģenerālis tā uzreiz tam gribas karot–tie cūkas nav iestādījuši nevienu vārpu,nav apparuši nevienu lauku –nav darījuši neko tiešām DERĪGU,,dzīvo kā parazīti uz citu rēķina un nodarbojas ar brīvu un demokrātisku slepkavošanu. Šādi pašapmierināti un pārliecināti kropļi –ģenerāļi un tamlīdzīgi karotāji jānodod igilistu izklaidēm. Kā produktiem ,kuriem biedzies derīguma termiņš.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Jūs visi gudrie izdomājat, ko gribat Vašingtonu, vai Maskavu , kas jūs komandēs, to arī jūs dabusiet idioti

  • <cite class="fn">Fondago-Fonteins</cite>

    Es uz dir**s

Leave a Comment