1. februāra dienas horoskops – nāksies piekāpties!

AUNS

Šodien ļoti svarīgs būs laiks, jo enerģijas būs pietiekami daudz. Kārtīgi plāno, jo galvā būs mudžeklis, kas neļaus loģiski domāt.

VĒRSIS

Nesatraucies par agru – esi pārpratis situāciju. Nervi būs jāvalda, citādāk var izraisīties liels strīds. Un tas nav tas, kas šobrīd ir vajadzīgs.

DVĪŅI

Ātri vien pieradīsi pie jaunajiem apstākļiem. Tiksi nostādīts neērtā situācijā, bet nedrīksti izrādīt apjukumu. Apkārt būs daudz labu cilvēku.

VĒZIS

Varēsi netraucēti nodarboties ar savām lietām. Šodiena ir TAVA diena, kad vari darīt jebko, kas ienāk prātā. Būs negaidīti ienākumi.

LAUVA

Ja noticēsi tam, ko vēlies, tad to būs vieglāk sasniegt. Attiecības šodien nebūs tās labākās, tomēr iespējama jauna iepazīšanās, jaunas, nebijušas sajūtas.

JAUNAVA

Ja zini, ka kaut ko vari labāk nekā kāds cits, rīkojies – kārtis šodien ir tavās rokās. Tava uzstājība tiks pamanīta no pavisam negaidītas puses.

SVARI

Nevajag būt ar cilvēkiem tikai tādēļ, ka tev tas ir izdevīgi. Ieklausies savā sirdsbalsī, tā tev visu saka priekšā. Kāpēc lai tai neklausītu?

Lasi vēl: 15 FOTO ar vassarraibumainiem cilvēkiem, kuri tevi hipnotizēs ar savu unikālo skaistumu

SKORPIONS

Ja zini, ka vari, tad dari. Labāk ir izdarīt, nekā vispār nemēģināt. Tev būs daudz motivāciju, kas liks pievērsties kam jaunam un nebijušam.

STRĒLNIEKS

Nevajag izprašņāt cilvēkus, ja viņi negrib runāt. Vajadzēs kaut ko šodien palaist vaļā, lai varētu turpināt normālu dzīves gaitu.

MEŽĀZIS

Šodien nevajag dot solījumus, jo diez vai varēsi tos izpildīt. Fiziskas aktivitātes būs tieši laikā. Tikai neiznieko šodienu, tad nejutīsies labi.

ŪDENSVĪRS

Attaisnosi pats savas cerības. Liksies, ka nevarēsi to izdarīt, bet izdarīsi. Uzmanies no ļauniem cilvēkiem, kā magnēts šodien tādus pievilksi.

ZIVIS

Attapsies, kad būs jau par vēlu – ar tādu pārliecību tev šodien jādzīvo. Nedrīksti sevi pārāk šaustīt, labāk uz pozitīvas nots iesāc un arī pabeidz šo grūto dienu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment