10 garšvielas, kas pozitīvi ietekmē mūsu raksturu

Melnās sinepes piešķir maigumu, mieru, mierīgumu. Tā pozitīvi iedarbojas uz agresīviem cilvēkiem, palīdzot atbrīvoties no iekšējās spriedzes, veicina relaksāciju, padara miegu labāku.

Kurkuma ir garšviela, kas ir ļoti noderīga nemierīgam cilvēkam vai cilvēkam, kurš nespēj mierīgi pieņemt vajadzīgo lēmumu. Ir pierādīts, ka tie, kuri bieži lieto uzturā kurkumu, mierīgāk uztver dzīves nepatikšanas, vienlaikus palīdzot atbrīvoties no aizkaitināmības. Šī garšīgā un smaržīgā garšviela sagatavo cilvēku visu viņa plānu īstenošanai.

Kardamons attīsta cilvēka raksturā tādu īpašību kā piedošana, atbrīvo cilvēku no nepatīkamām sajūtām, komunicējot ar dažādiem cilvēkiem. Kardamons ir lieliska garšviela visai ģimenei, jo veicina mieru un labsajūtu ģimenē, palīdz izvairīties no strīdiem, liek vecākiem saprast bērnus, kalpo kā nomierinošs līdzeklis vecāka gadagājuma cilvēkiem. Kardamons padara cilvēku dāsnāku, bet vienlaikus tas arī novērš vēlmi veikt pārsteidzīgus pirkumus.

Lasi vēl: Kā pagatavot gardu iebiezināto pienu

Karijs palīdz līdzsvarot dvēseli. Tas palīdz pieņemt pareizo lēmumu ārkārtas situācijā, palīdz atbrīvoties no slinkuma.

Koriandrs padara cilvēka raksturu izturīgāku pret ārējiem kairinājumiem. Palīdz saglabāt mieru, komunicējot ar nekaunīgiem, rupjiem, slikti audzinātiem cilvēkiem. Šo garšvielu vajadzētu ēst tiem, kuru darbs ir tieši saistīts ar pastāvīgu komunikāciju ar cilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment