10 lesbietes atklāti par to, kas patiesībā notiek viņu guļamistabā. Beidzot tu to uzzināsi!

1. Aizmirstiet par jebkuru lesbieti, kura apgalvo, ka sekss “šķērītē” nav īsta lieta. Tā noteikti ir, un sajūtas ir fantastiskas.

2. Es esmu lesbiete. Man ļoti patīk sekss ar strap-on. Man patīk netīras sarunas, nagi uz manas muguras un kakla, košana, tas, kā viņa saspiež manas krūtis. Mani tik ļoti uzbudina sievietes kliedzieni!

3. Labākā lesbiešu seksa daļa? Abām ir vairāki orgasmi, un nav vajadzības apstāties vairākas stundas. Šodien man bija sekss 4 stundas!

4. Es esmu lesbiete, un, jā, nebeidzams sekss ar savu partneri, neuztraucoties par kontracepciju, ir tieši tik labs, kā tas izklausās.

5. Es esmu lesbiete un sniegt orālo seksu partnerei ir viena no manām mīļākajām lietām. Garšo tik labi!

Lasi vēl: Pasaules īsākais pārītis, par spīti apsmieklam, atklāj, kāda ir viņu ikdienas dzīve

6. Pēc seksa pagājušajā naktī nevarēja pat pastaigāt! Kaut arī mēs esam lesbietes, es tik un tā spēju piepildīt viņas sapņus.

7. Es esmu lesbiete un man nekad nav paticis sniegt orālo seksu meitenei. Bet es burtiski nespēju pārstāt to darīt ar savu jauno draudzeni. Laikam tam vienkārši vajadzīgs īstais cilvēks.

8. Jautājums ir nevis “kā lesbietes nodarbojas ar seksu?”, bet gan “kā viņas pārstāj?”

9. Lesbiešu sekss ir intensīvs un fenomenāls. Tam nav nekāda sakara ar dramatisko haosu, ko var redzēt porno.

10. Heteroseksuālas meitenes man stāsta, ka dažreiz viņas seksa laikā nesasniedz orgasmu. Kā lesbiete es domāju “Ko?! Ar mums tu nepārstāj, pirms neesi sasniegusi orgasmu vismaz pāris reizes.”

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment