10 lietas, kuras Tev ir jāzina par sievietēm #5 ir jāņem vērā!

 

10 lietas, kuras Tev būtu jāzina par sievietēm:

  1. Ja sieviete ir uzvilkusi saskaņotu apakšveļu, tad viņa bija tā, kura jau iepriekš bija izlēmusi, ka jums būs sekss.
  2. Jo ilgāk Tu esi attiecībās ar sievieti, jo biežāk kājas vairs nebūs tik gludas kā sākumā.
  3. Dažkārt sievietēm vienkārši nav garastāvokļa un viss. Ja tu jautāsi vēl vienu reizi, vai ir pienācis “tas mēneša laiks”, tad esi gatavs dusmu vētrai vai pļaukai sejā.
  4. Nekad divas sievietes nav vienādas, ja tu esi kaut cik izpratis vienu sievieti, tad tas nenozīmē, ka tu tagad zini visu par visām sievietēm.
  5. Sievietei mēnešreizes ir vienu reizi mēnesī. Ja viņai tās jau ir 4 reizes pēdējo 5 nedēļu laikā, tad viņa vienkārši negrib seksu ar tevi.
  6. Sievietes lielākoties vēlas desertu. Neatsaki viesmīlim, līdz viņa pati to nav izdarījusi. Ja tu to izdarīs, tad ļoti iespējams, ka viņa to pieņems, kā mājienu, ka viņai ir jānomet svars.
  7. Viņas daudz labprātāk izvēlas ērtas, kokvilnas apakšbikses, nevis mežģīņu stringus un nemaz nemēģini sūdzēties! Pamēģini pats vīriešu stringus, lai sajustu, cik patīkami ir tas, kā kaut kas visu laiku griežas tavā dibena rievā.
  8. Dažreiz sievietes izbauda nemazgāšanos un būšanu “neglītām” uz 24 stundām, kad nav nekur jādodas un jāpucējas. Uz to brīdi viņas tas vairs neinteresē.
  9. Sievietes lieto kosmētiku sevis dēļ, nevis vīriešu dēļ.
  10. Katra sieviete kaut mazliet ir mazliet traka. Dažas sievietes vienkārši to ir iemācījušās labāk noslēpt.

 

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment