10. marta dienas horoskops – nepārtrauc mēģināt!

1

AUNS Gribēsies visu izpētīt un uzzināt. Uzņemies vairāk, nekā biji iecerējis – tas šodien būs visas tavas veiksmes pamatā.

2

VĒRSIS Atšķirība starp to, ko tu vēlies un to, kas tev ir vajadzīgs, nesīs interesantus rezultātus. Dzīve kļūs vienkāršāka.

3

DVĪŅI Būs grūti pieņemt svarīgu lēmumu, jo nespēsi izšķirties. Nevajag atbildēt uz visiem jautājumiem, kas tev tiek šodien uzdoti.

4

VĒZIS Izklausīsies pārliecinātāks nekā jutīsies. Šaubīsies, bet citi to nemanīs. Mēģini neslēpt neko, tā vieglāk viss ritēs uz priekšu.

5

LAUVA Lai arī tev patīk draugu grupas, šodien labāk palikt vienatnē. Kaut kas no pagātnes pavīdēs, bet centies uz tā neuzķerties.

6

JAUNAVA Būs problēmas, kaut arī būsi par sevi ļoti pārliecināts. Turi sevi rāmjos – tas ir labākais, ko pašlaik darīt.

7

SVARI Šķitīs, ka nostādītos mērķus nemaz nevar sasniegt. Jūtama padošanās enerģija, bet atceries, ka visu vēl var izlabot.

8

SKORPIONS Beidzot varēsi atviegloti uzelpot pēc visiem pārdzīvojumiem. Emocijas būs kaut kur paslēptas – nav pamata uztraukumam.

9

STRĒLNIEKS Tu skaties pārāk tālu – mazliet vēl jāpadomā par tuvāku nākotni. Esi palaidis garām kaut ko, kas karājas deguna galā.

10

MEŽĀZIS Viss šķitīs daudz interesantāks par darbu. Atceries, ka darbi šodien runā daudz skaļāk par vārdiem.

11

ŪDENSVĪRS Tava radošā enerģija aiznesīs tevi vēl neredzētos ūdeņos. Seko līdzi katrai detaļai, tikai tā sasniegsi, ko vēlies.

12

ZIVIS Tik daudz darāmā, ka mazliet pazudīsi šodienā. Lai arī kādu laiku ar to būs jāpacīnās, tas nevilksies pārāk ilgi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment