10 nacionāli veidi, kā uzveikt paģiras

1. Itālija

Jāapēd kāposts vārīts vai kopā ar sēklām, kas ir jāapēd pirms ballītēm. Itālieši pirms ballītēm ēd visu balto – rīsus, spageti, un neēd neko sarkanu tomātus un desu.

2. Spānija

Spānieši izmanto olīveļļu, nelielā daudzumā to lietojot savā uzturā. Pirms ballītēm.

3. ASV

Lieto kokteili, kas gatavots no jēlas olas, no ēdamkarotes kečupa, 4-5 pilītes etiķa un tomātu sula līdz glāzes augšai.

4. Mongolija

Lieto tomātu sulu, protams, mājās spiestu. 

5. Francija

Ja francūžiem ir nelielas paģiras tad viņi lieto sīpolu zupu un kafiju bez piena, bez cukura, bet ar sāli. Bet kad ir lielas paģiras tad gatavo šādu kokteili – nedaudz citrona sulas, un vīnu tādā pašā daudzumā kā citrona sulu, un pielej klāt vēl gāzētu ūdeni. Lai beigās sanāktu glāze eliksīra. 

6. Somija

Somi cīnās ar paģirām aizejot uz parastu saunu, un ēd marinētu siļķi kopā ar alu. 

7. Vācija

Vācieši tiek vaļā no paģirām ēdot vārītu jēra gaļu un banānu, un pa virsu uzdzerot pienu. Bieži dzer pienu arī pirms alkohola lietošanas.

8. Japāna

Dzer 5 tasītes zaļās tējas.

9. Singapūra

Lieto zāļu zupu, vienalga no kā tā sastāv, galvenais lai viena no sastāvdaļām būtu žeņ – šenš.

10. Puerto Rico

Puerto Rico iedzīvotāji iesaka izmantot citronu, sagriežot to šķēlītēs un iesmērējot paduses, protams abas paduses. 

Avots: www.maximonline.ru

COMMENTS

Leave a Comment