1. Itālija
Jāapēd kāposts vārīts vai kopā ar sēklām, kas ir jāapēd pirms ballītēm. Itālieši pirms ballītēm ēd visu balto – rīsus, spageti, un neēd neko sarkanu tomātus un desu.
2. Spānija
Spānieši izmanto olīveļļu, nelielā daudzumā to lietojot savā uzturā. Pirms ballītēm.
3. ASV
Lieto kokteili, kas gatavots no jēlas olas, no ēdamkarotes kečupa, 4-5 pilītes etiķa un tomātu sula līdz glāzes augšai.
4. Mongolija
Lieto tomātu sulu, protams, mājās spiestu.
5. Francija
Ja francūžiem ir nelielas paģiras tad viņi lieto sīpolu zupu un kafiju bez piena, bez cukura, bet ar sāli. Bet kad ir lielas paģiras tad gatavo šādu kokteili – nedaudz citrona sulas, un vīnu tādā pašā daudzumā kā citrona sulu, un pielej klāt vēl gāzētu ūdeni. Lai beigās sanāktu glāze eliksīra.
6. Somija
Somi cīnās ar paģirām aizejot uz parastu saunu, un ēd marinētu siļķi kopā ar alu.
7. Vācija
Vācieši tiek vaļā no paģirām ēdot vārītu jēra gaļu un banānu, un pa virsu uzdzerot pienu. Bieži dzer pienu arī pirms alkohola lietošanas.
8. Japāna
Dzer 5 tasītes zaļās tējas.
9. Singapūra
Lieto zāļu zupu, vienalga no kā tā sastāv, galvenais lai viena no sastāvdaļām būtu žeņ – šenš.
10. Puerto Rico
Puerto Rico iedzīvotāji iesaka izmantot citronu, sagriežot to šķēlītēs un iesmērējot paduses, protams abas paduses.
Avots: www.maximonline.ru
Tevi noteikti interesēs
- Mūsu ģimenē visi burtiski fano par salātiem “Sarkanā jūra”; tikai 5 minūtes un jau ceļu galdāby Rinalds Bergmanis
- Kas ar mums notiks 70 gadu vecumā: 4 mācības no ebreju gudrībasby Rinalds Bergmanis
- Izsvītroju vārdu “piedošana” no savas dzīves: kāpēc ne vienmēr vajadzētu piedot citiemby Rinalds Bergmanis