10 pazīmes, kas liecina par negatīvās enerģijas uzbrukumu un padomi, kā no tās atbrīvoties

1. Jušanās iztukšotam

Negatīvā enerģija no tevis “izsūc” pēdējos spēkus. Tu visu laiku jūties fiziski un garīgi izsmelts, turklāt nekas neizdodas tā kā tam vajadzētu sanākt. Negatīvā enerģija dara tevi nogurušu.

2. Vairs neiepriecina lietas, kas agrāk lika smaidīt

Tu vairs nerodi prieku darot to, ko darīji agrāk. Šķiet, ka visa pozitīvā enerģija, kas bijusi tevī tikusi izsmelta. Tu vienkārši nespēj atrast neko, kas tevi spētu darīt priecīgu.

3. Miega traucējumi

Tu vairāk laika pavadi satraucoties un atrodoties stresa ietekmē, tas nozīmē, ka tev paliek arvien mazāk laika veselīgam miegam. Jo vairāk tu ļauj negatīvajai enerģijai sevi kontrolēt, jo grūtāk būs aizmigt. Tas nav nekas pārsteidzošs, jo daudzi cilvēki saskaras ar grūtībām aizmigt, kad tiek pakļauti spēcīga stresa ietekmei.

4. Pastāvīga satraukšanās

Tu nespēj nesatraukties. Liekas, ka notiks sliktākais tevis iedomātais scenārijs un tu nekādi nespēj atturēt sevi no domāšanas par to atkal un atkal. Vai tu esi ievērojis, ka uztraucies daudz biežāk nekā parasti?

5. Ļaušana citiem norādīt uz darāmo

Ja tu ļauj citiem norādīt uz to, kas tev jādara, tas tevi kā personu ietekmē negatīvi. Tev jādzīvo sava dzīve tā, kā tu to vēlies. Ja ļausi citiem noteikt savu rīcību, tu nekad nebūsi patiesi laimīgs.

6. Jūtīgums pret kritiku

Ja cilvēki tevi kritizē, viņi to nedara, lai būtu rupji. Tev jāiemācās kritiku neuztvert tik nopietni. Zini, ka tev vienmēr būs vieta izaugsmei.

7. Nevēlēšanās atrasties ārpus sava komforta zonas

Tu vairs necenties rast jaunus risinājumus ikdienišķām lietām, kā arī tu lielākoties koncentrējies uz negatīvo un baidies, ka tevi kritizēs. Tas neko labu neliecina.

8. Arvien biežāka sevis salīdzināšana ar citiem

Tu visai daudz laika pavadi pievērsdams uzmanību savām negatīvajām īpašībām un apskauzdams citus. Tam ir jāpieliek punkts. Tu esi lielisks tāds, kāds esi.

Lasi vēl: Šis 90 sekunžu triks dušā dos tev vairāk enerģijas nekā kafija – VISIEM to vajadzētu darīt!

9. Stress un nespēja atrast iemeslu kādēļ dzīve katru dienu tevi iedunkā zem jostasvietas

Tu tik daudz laika velti stresam, ka dažādu notikumu un lietu pozitīvie aspekti gluži vienkārši paliek nepamanīti. Tu ļauj dzīvei virzīties uz priekšu pārlieku ātrā tempā. Neļauj sīkumiem ietekmēt savu ikdienu un tās gaitu, ja tev nepieciešams atelpas brīdis, tad organizē tādu pats.

10. Augsta emocionalitāte

Tevi ir pārņēmušas emocijas un tu ļauj tām ņemt pār sevi virsroku. Šādi atgadījumi laiku pa laikam ir normāli, tomēr ar tiem jātiek galā pēc iespējas ātrāk. Tev jāspēj pieņemt šīs emocijas, neļaujot tām sevi kontrolēt.

Lai tiktu galā ar negatīvo enerģiju tev sākumā jāatbrīvojas no saspringtības. Iegūsti laiku, lai varētu visu kārtīgi apdomāt un saprast, kā rīkoties tālāk. Iegūstot emocionālo inteliģenci tu sapratīsi, ka viss ir labi tā, kā tas ir. Ja kāds tavā dzīvē esošais cilvēks ir pārāk negatīvs, tev jātiek no viņa vaļā. Meklē dzīvē pozitīvo un nākamreiz, kad palūkosies uz lietām no to ļaunās puses, atgādini sev par visu labo.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment