10.septembrī notiks Latvijas Nacionālās sporta padomes sēde

Pirmdien, 2018.gada 10.septembrī, notiks Latvijas Nacionālās sporta padomes sēde, kurā spriedīs par nacionālas nozīmes starptautisko sacensību organizēšanu Latvijā 2019.gadā un turpmākajos gados.

Padome arī uzklausīs biedrību “Latvijas Futbola federācija” par valsts un pašvaldību līdzfinansējuma piešķiršanu futbola infrastruktūras attīstībai Latvijā. Tāpat sēdē runās par Paralimpiskā sporta centra projekta īstenošanu un par sporta nevalstisko organizāciju vēstuli “Es atbalstu sportu”.

Latvijas Nacionālās sporta padomes sēde pirmdien, 10. septembrī, notiks Ministru kabineta Ministru prezidentu zālē 3.stāvā, Brīvības bulvārī 36. Sēde sāksies plkst.17.30.

Mediju iespējas: pirms padomes sēdes TV un foto iespējas, pēc sēdes – iespēja uzdot jautājumus sēdes dalībniekiem.

Iekļūšana Ministru kabineta ēkā ar pastāvīgās akreditācijas kartēm. Ja nepieciešama vienreizējā caurlaide, lūgums ne vēlāk kā 1 stundu pirms pasākuma sūtīt uz e-pastu: [email protected]. Līdzi nepieciešams ņemt personu apliecinošu dokumentu – pasi vai ID karti.

Informējam, ka Jūsu dati tiks apstrādāti tikai konkrētā pasākuma vajadzībām. Datu uzglabāšanas laiks – līdz pasākuma beigām 10. septembrī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment