10 sieviešu paradumi, kurus vīrieši ienīst attiecībās

Viņa ir pārāk pieķērusies viņam

Tu varbūt esi viņa radniecīgā dvēsele, bet tas nenozīmē, ka jums ir kopīgs ķermenis! Jūs joprojām esat divi dažādi cilvēki. Vīrietim (tāpat kā tev patiesībā) ir vajadzīga sava telpa, hobiji un laiks. Neesiet apsēsta ar viņu un ļaujiet viņam normāli elpot.

Daudzām sievietēm ir ieradums pieķerties vīrietim. Tas notiek dažādu iemeslu dēļ, piemēram, viņas vēlas ātri apprecēties vai cieš no nedrošības!

Viņai vienmēr ir slikts garastāvoklis

Statistiski sievietēm slikts garastāvoklis ir biežāk nekā vīriešiem. Tas ir normāli, taču nav normāli būt šādā stāvoklī visu laiku. Pirmā doma, kas vīrietim ienāk prātā, ir tā, ka viņš kaut ko dara nepareizi un ka ir grūti sievieti kaut kādā ziņā apmierināt.

Meitenes, paturiet prātā, ka viņš dara visu iespējamo, lai jūs padarītu laimīgu, taču dara to savā veidā. Mēģiniet viņu saprast, pārstājiet padarīt sevi par drāmas karalieni.

Viņa izmanto savu bijušo kā piemēru

Tas ir vissliktākais, ko var iedomāties. Vīrietim vajag justies vajadzīgam un svarīgam. Ja pēkšņi stāstīsi viņam par bijušo, pēdējais, ko tev vajadzētu darīt, ir izmantot viņu kā piemēru. Tas norāda uz to, ka viņš bija labāks un tu nekad neesi viņu pārdzīvojusi.

Viņa pavada pusi dienas pie spoguļa

Visiem vīriešiem patīk, ja viņiem blakus ir skaista sieviete. Taču attiecības nebalstās uz skaistumu, lai gan tam ir nozīme!

Pārmērīga atrašanās pie spoguļa var radīt daudzas nepatīkamas sekas: vīrietis vienmēr gaida savu pavadoni, viņa vienmēr kavējas, viņam šķiet, ka viņa rūpējas tikai par sevi utt.

Viņa ir pārāk greizsirdīga

Greizsirdība var uzturēt uguni veselīgās attiecībās. Taču pārāk lielai greizsirdībai ir tieši pretējs efekts.

Jūsu attiecības joprojām ir veselīgas pat tad, ja viņš saka, ka vēlas pavadīt laiku ar saviem draugiem, vai arī tad, kad tu pamani, ka viņš skatās uz citu sievieti. Tas ir dabiski.

Kā jau iepriekš minējām, vīriešiem ir nepieciešams gaiss. Ja tu viņu mīli, pārstāj visu laiku būt greizsirdīga.

Viņa nevar pārtraukt runāt par savām lietām

Nepārtrauktas runas ir nopietna problēma arī vīriešiem. Tērzēšana nav vīriešu interesēs. Patiesībā tas viņus garlaiko.

Komunikācija ir būtiska labām un veselīgām attiecībām, taču izvēlieties tēmas, kas patīk jums abiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment