10 viltībiņas, kas noteikti jāzina katram suņa saimniekam

Suns un vazelīns

Ziemas mēnešos, pirms dodaties pastaigā ar savu spalvaino draugu, parūpējieties par viņa veselību. Suņa ķepas var izskatīties kā izturīgi, mataini ādas cimdi, taču tās var ciest no apsaldējuma tāpat kā tavas bezspalvainās ekstremitātes.

Neesi slinks un pirms pastaigas iesmērē drauga ķepas ar vazelīnu. Un tur nav nekā smieklīga.

Suns un viltība

Sajūtot, ka tu neturi kaklasiksnu cieši un vispār stāvi, ar acīm aprijot “garšīgu” garāmejošu blondīni, viltīgais suns var aiz garlaicības aizbēgt no tevis. Sliktākais, ko vari iedomāties, ir skriet dzīvniekam pakaļ pa galvu pa kaklu.

Pirmkārt, tas skrien ātrāk par tevi. Otrkārt, vienkārši skrienot otrā virzienā, tu sasniegsi daudz labākus rezultātus. Redzot tavu “bēgšanu”, četrkājainais viltnieks metīsies tev pakaļ, lai noķertu.

Suns un lietas

Vai tev nav pietiekami daudz kabatu, lai nēsātu līdzi smagu atslēgu kaudzi, atrodoties ceļā? Piestiprini tās ar karabīni pie suņa kaklasiksnas. Tagad galvenais ir nepazaudēt suni.

Suns un smarža

Dzīvniekam var parādīties slikta elpa – galu galā tas ir suns, kurš mēģina ēst visu, kas atrodas uz ielas. Vienkāršākais veids, kā atbrīvoties no nepatīkamās smakas, ir pievienot parastus pētersīļus viņa maltītes bļodā.

 

Vai tev noderēja šī informācija? Ja tā, atzīmē rakstu ar “patīk” un dalies ar to sociālajos tīklos. Priecāsimies arī par taviem komentāriem, īpaši, ja esi suņa saimnieks!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment