11. augusta dienas horoskops – izaicini pats sevi!

1

AUNS Šodien tev tiks piedāvātas lieliskas iespējas izpausties. Ja šodien ir nozīmētas svarīgas tikšanās, vari būt pārliecināts, ka viss noritēs gludi.

2

VĒRSIS Dienas laikā kļūsi ļoti aktīvs. Šodien nevajag atteikt piedāvājumiem, jo tie pavērs plašas iespējas. Veiksmīgi izrādīsies komerciāli darījumi.

3

DVĪŅI Labs laiks īstenot radošas aktivitātes. Cilvēki ap tevi ieraudzīs tavu labo gaumi un to attiecīgi novērtēs. Īpaši piesaistīs arī tava fiziskā pievilcība.

4

VĒZIS Šodien nevajadzētu būt neatkarīgajam individuālim. Ja tev ir cilvēki, kuri ir gatavi palīdzēt, nevajag sevi pārlieku nodarbināt. Izsmelt sevi līdz pēdējam ir trakākais, ko šodien vari darīt.

5

LAUVA Būs vairākas iespējas sevi kārtīgi pierādīt. Tev būs pietiekami daudz enerģijas, lai tajā dalītos ar citiem. Būs jāatrod jauna iespēja, lai tiktu pāri šķēršļiem.

6

JAUNAVA Ja vēlies, lai gūsti panākumus, nāksies pielikt lielāku centību. Šodien nebaidies no riska, jo tas nāks tikai par labu tev. Nepalaid garām izdevību satuvināties ar mīļoto cilvēku.

7

SVARI Nav nekā slikta izmantot savu šarmu, lai dabūtu to, ko vēlies. Šodien nevari atļauties būt pasīvs. Tiksi “iesviests” nepazīstamā vidē, bet tas nāks par labu.

8

SKORPIONS Rutīnisks darbs nāks tev par labu. Lai arī principā jūties brīvs, nespēsi ignorēt dažādas traucējošas lietas. Pieaugs enerģija – būs viegli sasniegt mērķus.

9

STRĒLNIEKS Īstā diena, lai kārtīgi izrunātos ar savu partneri vai mīlestības objektu. Ja esat sastrīdējušies, kopīgās lietas jūs nomierinās. Veiksmīga diena arī biznesa darījumiem.

10

MEŽĀZIS Ja ir iespējams, būtu labi, ja šo dienu pavadītu kopā ar ģimeni. Noteikti neatsaki kādam, kuram būs vajadzīga tava palīdzība.

11

ŪDENSVĪRS Diena, kas grozīsies ap jautrību un izklaidi. Nopietni padomāt tev vispār gandrīz nebūs iespējams. Šādas dienas tev vajag vairāk – pozitīvā enerģija nāk par labu.

12

ZIVIS Veiksmīga diena pirkumiem, bet ne visiem. Veidosies laba komunikācija ar bērniem. Tas, ko esi atstājis neizdarītu jau ilgu laiku, šodien pamatīgi nomāks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment