11 greizsirdības pazīmes, kuras ir postošas attiecībām. Tās ir jāizskauž, ja vēlaties palikt kopā!

6. Vai tu raksturotu savu otro pusīti kā pārāk pieķērušos tev? Nu, tādu kā dadzis? Ja šis cilvēks pavada ikkatru brīdi ar tevi un tikai ar tevi, tā nav vajadzība, bet gan greizsirdība!

7. Kad cilvēkā iezogas greizsirdība, viņš lūdz citus darīt lietas, kuras citādi nelūgtu darīt. Jo prasīgāks un piekasīgāks kļūst mīļotais cilvēks, jo vairāk viņš/-a cenšas likt tev pierādīt uzticību.

8. Kotrolējoši cilvēki ir atrodami daudzās attiecībās, arī tad, ja viss sākotnēji šķiet normāli. Manipulēšana ir viņu iecienītākā taktika, ja viņi uzskata, ka tu varētu viņu krāpt.

9. Manipulēšana var būt visai emocionāla – īpaši jāuzmanās, ja otrā pusīte liek tev bieži justies vainīgam pat par niecīgākajām lietām.

10. Vai mīļotais cilvēks ir sācis visu vainu novelt uz taviem pleciem? Tā ir visai populāra taktika, ko iecienījuši greizsirdīgi cilvēki.

11. Ja tava otrā pusīte uzvedas tādā veidā, kas liek domāt, ka viņš/-a vēlas tevi paturēt tikai sev, tas liecina, ka viņu ir “aprijusi” greizsirdība. Noteikti piesargies, jo šis cilvēks vēlas laupīt tev tavu identitāti!

Lasi vēl: Ja plāno krāpt savu otro pusīti, tad pirms to dari – noteikti izlasi šo!

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment