11. janvāra dienas horoskops – attīri sirdsapziņu!

AUNS

Tev nevajag tik ļoti satraukties par to, kas gaidāms. Tu tik un tā tam nevari sagatavoties – labāk ievelc elpu un centies nestresot.

VĒRSIS

Apkārt būs daudz labu cilvēkus, kurus būs jānovērtē. Nedomā, ka citi dara nepareizi tikai tādēļ, ka dara citādāk, nekā dari tu.

DVĪŅI

Liksies, ka esi iesprostots būrī, no kura nevari tikt ārā. Gribēsi vienu, bet būs jādara kas cits. Sakod zobus un uz priekšu!

VĒZIS

Nelien citu darīšanās – tā tu pasargāsi pats sevi. Atceries, kas ir tavi īstie draugi, šodien kāds varētu mēģināt sagrozīt tavu galvu.

LAUVA

Pacenties saprast, ko tu vēlies, citādāk visu vari salaist dēlī. Arī citiem vajadzēs zināt tavus plānus, lai būtu, uz kā balstīties.

JAUNAVA

Nedari to, kas nedara tevi laimīgu – šodien visas domas koncentrē uz savu pašsajūtu un centies būt īstajā vietā, īstajā laikā.

SVARI

Tev ir jādara tas, ko uzskati par svarīgu. Tikai neej pāri robežām, jo atpakaļceļš citādāk būs ļoti, ļoti sarežģīts.

Lasi vēl: Apbrīnojami veidi, kā fokusēties un izvairīties no nomācošā negatīvisma – iegaumē #5!

SKORPIONS

Nevajag ciesties, labāk dari uzreiz, lai nepietiek laika pārāk daudz par to domāt. Ja izdarīsi, viss būs garām – tā domāt ir vienkāršāk.

STRĒLNIEKS

Šodien ir tava veiksmīgā diena. Viss, ko apņemsies darīt, piepildīsies. Vajadzēs tikai sasmelties drosmi, lai kaut kas neaiziet grīstē.

MEŽĀZIS

Nevajag domāt par varbūtībām, bet konkrētiem faktiem. Apdomīga rīcība nostādīs tevi pareizajā vietā, lai arī gribēsies “trakot”.

ŪDENSVĪRS

Neceri, ka kāds kaut ko izdarīs tavā vietā. Uzņemies atbildību par to, ko esi pats apņēmies, citādāk vari iemantot sliktu slavu.

ZIVIS

Centieni beidzot atmaksāsies. Nebūs ilgi jāgaida, līdz saņemsi kāroto, bet sāks mākt šaubas, vai tas ir tiešām tas, ko tu vēlies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment