110 gadus veca dāma atklāj savu ilgā mūža noslēpumu – glāze laba viskija reizi dienā!

Greisa Džounsa, 110 gadus veca sieviete no Brodvejas, Vusteršīras grāfistes Anglijā, kura šogad nosvinēja savu 110 jubileju, ir gatava mums atklāt savu ilgmūžības noslēpumu, kas ir daudz vienkāršāks kā mēs būtu domājuši! 

Mūsdienās mēs ļoti bieži dzirdam, ka liela daļa jaunu cilvēku slimo ar senioriem raksturīgām kaitēm, kas varētu likt aizdomāties par to, ka mūsdienu jaunatne nebūs tādi ilgdzīvotāji kā mūsu iepriekšējās paaudzes. Tāpēc varbūt ir vērts ieklausīties kādā ilgmūžības padomā no tiem, kas ir nodzīvojuši patiešām garu mūžu?

 

Viņas noslēpums ir malks viskija reizi dienā! 

Greisa – dāma, kas  jau desmito reizi saņem apsveikumu dzimšanas dienā no karalienes Elizabetes II, atklāj, ka viņa alkoholu nelieto, taču malks viskija pirms gulētiešanas viņai ir kā dzīvības eliksīrs. Kundze gados stāsta, ka jūtas tikpat labi kā tad, kad viņai bija 60 gadu – viņai nekas nesāp un apetīte ir laba. Vienīgā veselības problēma, kuru viņa atzīmē savā solīdajā vecumā, ir dzirdes pasliktināšanās.

Izrādās, ka Greisa nav vienīgā, kurai viskijs ir palīdzējis dzīvot ilgu mūžu. Arī Ņūdžersijā, ASV dzīvo 110 gadus veca sieviete, kas min viskiju kā savu ilgmūžības noslēpumu – viņa īpaši izcel Johnny Walker Blue Label viskiju.

Veselībai noderīgās viskija īpašības (dzerot to pa vienam malkam reizi dienā):

  1. Samazina risku saslimt ar demenci;
  2. Samazina sirdslēkmes risku;
  3. Samazina risku saslimt ar sirds un asinsvadu slimībām.

Lasi vēl: Kas jāuzņem pirms alkohola dzeršanas, lai nebūtu reibuma?

Avots: thedrinksbusiness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment